Océ geeft uitgevers digitaal alternatief

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/03/2009 09:47
Nieuwe kleurenprinters maken persoonlijke reclameboodschappen op bankafschriften mogelijk
Venlo, 18 maart 2009 - Océ, een internationale documentmanagement onderneming, heeft vandaag een serie nieuwe digitale kleurenprinters geintroduceerd. Het gaat om enkele nieuwe Océ JetStream printers, met een capaciteit tot 70 miljoen prints per maand, en om de Océ ColorStream 9000. Deze printers kunnen persoonlijke reclameboodschappen op bank- en verzekeringsafschriften printen. De onderneming streeft ernaar ook in digitaal kleur marktleider te worden.

Océ Home of Color in Duitsland
De introductie vindt plaats tijdens het 'Océ Home of Color' evenement in München, Duitsland, dat deze week wordt bezocht door honderden klanten, industrie analisten en journalisten uit Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Breedste digitale kleurenportfolio in de markt
'Wij bieden onze klanten wereldwijd continu de meest geavanceerde technologieën, waarmee zij goed in kunnen spelen op marktontwikkelingen', aldus Anton Schaaf, Lid van de Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor technologie en logistiek. 'Inclusief de vandaag geintroduceerde kleurenprinters biedt Océ de breedste kleurenportfolio in de markt. Onze voortdurende investeringen in innovatie -gemiddeld 7% van de jaaromzet- brengen een nieuwe generatie voort van kleurensystemen en ondersteunende software voor kantoren, architecten en ingenieurs, kranten en boeken uitgevers, reclamebureaus en signage bedrijven. In 2008 lanceerden we de Océ CrystalPoint technologie, die het architecten en ingenieurs mogelijk maakt om op gewoon papier breedformaat in kleur te printen. Voor een lage kostprijs en milieuvriendelijk. In 2006 introduceerde Océ de Arizona familie, een serie grafische breedformaat kleurenprinters gebaseerd op de Océ VariaDot imaging technologie. Het aandeel kleur in onze totale omzet nam in 2008 toe tot 28%. In de komende vijf jaar verwachten we een flinke toename van dit percentage.'

Océ JetStream and Océ ColorStream
De nieuwe Océ JetStream(TM) 2800 print met een snelheid van 130 meter per minuut op een breedte van 30 inch, het gebruikelijke dagbladformaat. Hierdoor kunnen meer dagbladuitgevers hun kranten digitaal printen. Daarnaast is de Océ JetStream 2800 zeer geschikt voor het printen van boeken. De Océ JetStream 500, de Océ JetStream 1000 en de Océ ColorStream 9000 zijn compacte en flexibele kleuren inkjet printers voor specifieke toepassingen, zoals direct mail en bankafschriften.

Nieuwe vormen van direct mail
Met de inzet van Océ JetStream printers kunnen marketeers nieuwe vormen van direct mail toepassen, waarmee ze een hogere respons bereiken. Zo wordt het mogelijk om persoonlijke reclameboodschappen op bank- of verzekeringsafschriften te printen. Dit vergroot de effectiviteit in de vooraf bepaalde doelgroep.


Het boek is nooit meer uitverkocht
Uitgevers van boeken drukken tradioneel grote oplagen om de kosten per boek zo laag mogelijk te houden. Hierdoor ontstaan vaak grote voorraden. Dankzij de huidige digitale technologie is het mogelijk om rendabel kleine oplagen te printen. Zelfs een oplage van één exemplaar kan winstgevend zijn. Dankzij deze digitale technologie kunnen veel nieuwe aspirant schrijvers boeken publiceren en blijven bestaande boeken voor altijd beschikbaar.

Kranten printen in kleine oplagen, waar ook ter wereld
Lezers van kranten in het buitenland moesten minimaal tot in de middag wachten voor hun krant verkrijgbaar was. Met de nieuwe digitale technieken is het mogelijk om 20 minuten na het sluiten van de redactie de krant overal ter wereld van de digitale pers te laten rollen. Dankzij deze technologie zijn dagbladuitgevers flexibeler dan ooit tevoren en kunnen zij hun geprinte internationale edities overal ter wereld laten verschijnen met dezelfde opmaak als de gedrukte versie. Zo kunnen lezers van Börsen Zeitung, the New York Times, the Sydney Morning Herald en the Toronto Globe en Mail hun krant op vele locaties in het buitenland lezen. Voor dagbladuitgevers biedt digitaal printen een nieuwe manier om inkomsten te genereren, dankzij de mogelijkheid voor adverteerders om een vooraf geselecteerde groep lezers te bereiken met speciale reclameboodschappen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL