Goedkeuring BAVA voor benoeming Viggo Halseth als lid Raad van Bestuur Nutreco

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/07/2012 16:15
We zijn verheugd mede te delen dat de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Nutreco vandaag de benoeming van de heer Viggo Halseth als lid van de Raad van Bestuur van Nutreco heeft goedgekeurd. Viggo Halseth wordt benoemd als Chief Operating Officer van de Aquaculture divisie en volgt daarmee Knut Nesse op die per 1 augustus is benoemd tot CEO van Nutreco. De benoeming van Viggo Halseth is voor een periode van 4 jaar, beginnend op 1 augustus 2012 en aflopend op 1 augustus 2016.

De heer V. Halseth (1958) heeft de Noorse nationaliteit. Hij is opgeleid op het gebied van veehouderij (University of Agriculture, Noorwegen) en business management (Norwegian Business School). Hij werkt sinds 1984 voor Skretting Group waar hij verschillende nationale en internationale managementfuncties heeft bekleed. Hij begon zijn carrière in technische posities op het gebied van sales, marketing en research & development en hij heeft vanaf 1999 verschillende managementfuncties vervuld. In 2007 werd hij benoemd tot Managing Director van de Skretting business group Trout and Marine en sinds 2009 bekleedt hij de positie van Managing Director Skretting Northern Europe and Australia.

Viggo Halseth heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Nutreco's Aquaculture divisie. Na zijn benoeming zal vanaf 1 augustus 2012 de Raad van Bestuur bestaan uit Knut Nesse (CEO), Gosse Boon (CFO), Jerry Vergeer (COO Animal Nutrition) en Viggo Halseth (COO Aquaculture).




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL