Nutreco, Publicatie Agenda voor Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 03/03/2010 07:06
Wijzigingen Raad van Commissarissen Nutreco
Raad van Commissarissen
Nutreco heeft vandaag aangekondigd dat mevrouw H. Verhagen wordt voordragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen. Sinds 2007 is mevrouw H. Verhagen Managing Director Group Human Resources TNT. Zij is tevens lid van de Raad van Commissarissen van SNS Reaal. Mevrouw H. Verhagen werd geboren in 1966 en heeft de Nederlandse nationaliteit.

De Raad van Commissarissen meent dat de ruime ervaring van mevrouw H. Verhagen binnen een internationaal beursgenoteerd bedrijf, zowel in een business management functie als in een corporate functie, een uitstekende aanvulling zal zijn voor de Raad van Commissarissen na het vertrek van de heer Y. Barbieux. Nutreco zal de voorgestelde benoeming voorleggen aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) die op 1 april 2010 wordt gehouden.

Tijdens deze AVA zal de heer Y. Barbieux periodiek terugtreden als lid van de Raad van Commissarissen. De heer Barbieux is 12 jaar lid geweest van de Raad van Commissarissen. Hij was tevens lid van de Remuneration Committee en de onlangs opgerichte Innovation & Sustainability Committee.

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur zijn de heer Barbieux erkentelijk voor zijn waardevolle bijdrage aan de Raad van Commissarissen en wensen hem veel succes in de toekomst.

Met deze voorgestelde wijziging zal de Raad van Commissarissen bestaan uit de heer

R. Zwartendijk (Voorzitter), de heer J.M. de Jong (Vice-voorzitter), de heer J.A.J. Vink, de heer R.J. Frohn, de heer A. Puri en mevrouw H. Verhagen.

De Agenda met Toelichting voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) die op 1 april 2010 om 14.30 uur in Amsterdam wordt gehouden, is vandaag gepubliceerd (www.nutreco.com).







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL