Imtech: ruim 47 miljoen euro orders voor technologie in onderwijs in de UK

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/11/2012 07:53
Gouda - Royal Imtech N.V. (IM-AE, technische dienstverlening in Europa) maakt bekend nieuwe orders ter waarde van ruim 47 miljoen euro voor technische oplossingen en energiebesparingen te hebben verworven in de onderwijssector in UK. Deze orders omvatten de upgrading, vernieuwing, verbetering en nieuwbouw van diverse universiteiten, hogescholen, basisscholen en particuliere instellingen.

Rene van der Bruggen, CEO Imtech: 'Imtech is één van de sterkste technische spelers in het Britse onderwijs. Onderwijsinstellingen in de UK stellen van hoge eisen op het gebied van technische infrastructuur, energiebesparing en veiligheid. Omdat veelal sprake is van beperkte budgetten maakt integratie van alle technische uitdagingen - inclusief energie-efficiëntie - haalbare, economische en duurzame oplossingen mogelijk. Imtech is tevens betrokken bij diverse scholen voor de toekomst.'

Nieuwe orders
Nieuwe Imtech orders omvatten onder andere een nieuwe studentenaccommodatie voor Nottingham Trent University, een nieuw bibliotheek voor Stratford Island University en een nieuwbouw- en renovatieproject voor St Edmonds School in de regio Birmingham. Tevens is er een order ontvangen voor technische oplossingen en energiebesparing in vijf scholen van de London Academy Enterprise Trust (LAET). Deze organisatie wordt ondersteund door 'Greensward Charitable Trust', een federatie van academies opgericht om duizenden studenten te voorzien van het best mogelijke onderwijs.

Scholen voor de Toekomst
Imtech is als technologiepartner eveneens betrokken bij het speciale 'Building Schools for the Future' (BSF) programma. Op basis van dit programma wordt geïnvesteerd in nieuwe scholen, vernieuwing en transformatie van bestaande scholen en wordt ICT integraal in onderwijsprogramma's van leerlingen opgenomen. Als onderdeel van dit programma wordt tevens de samenwerking tussen scholen geïntensiveerd met als doel onderwijs als 'hart' van de lokale samenleving te laten acteren (24/7-centra voor leren en andere activiteiten). Bovendien betekent dit dat aan jongeren de beste basis én juiste faciliteiten wordt geboden om hun volledige potentieel te bereiken. Als onderdeel van dit programma is Imtech betrokken bij drie scholen in Wolverhampton en nieuwe scholen in Birmingham en Waverley. Een andere futuristische school project waarbij Imtech een rol speelt is het 'School 21' project in Stratford, waar een nieuwe benadering van het leren in de 21e eeuw centraal staat.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL