Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Markt voor bioplastics in verpakkingsindustrie in de lift

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 14/04/2017 10:51
De verwachting is dat de markt voor bioplastics in de verpakkingsindustrie tussen 2017 en 2022, jaarlijks gemiddeld met 17% gaat groeien. Dat levert een totale marktwaarde op van $7,2 miljoen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van Smithers Pira.

Volgens het rapport ‘The Future of Bioplastics for Packaging to 2022’, vormen bioplastics slechts een zeer klein deel van de wereldwijde plastic verpakkingsmarkt. Maar de verwachting is dat het aandeel van bioplastics sterk zal gaan groeien. In de periode van 2017 tot 2022 zal de marktwaarde meer dan verdubbelen, zo stellen de onderzoekers.

Kansen
De meest succesvolle bedrijven in de snelgroeiende markt van bioplastics, zijn zij die erin slagen om zorgen dat bioplastics geaccepteerd en gebruikt gaan worden in de verpakkingswereld. De manier om dat te bereiken is volgens de onderzoekers, door nauwlettend in de gaten te houden waar kansen liggen om een product op natuurlijke basis te introduceren. Daarnaast zullen bedrijven om moeten gaan met de hoge kosten van biopolymeren ten opzichte van de op olie gebaseerde polymeren, dankzij de lage olieprijzen sinds half 2014. Kortom, daar waar het in de verpakkingsindustrie technisch mogelijk is om de op olie gebaseerde verpakkingen te vervangen voor bioplastics, zullen toeleveranciers scherp moeten zijn op hoge productiekosten, de beschikbaarheid van kapitaal en de beperkte beschikbaarheid van biobased feedstock in de komende jaren.

Lees ook het volledige rapport: The Future of Bioplastics for Packaging to 2022.
http://www.smitherspira.com/industry-market-reports/packaging/the-future-of-bioplastics-for-packaging-to-2022

Voor meer informatie:website Smithers Pira.
http://www.smitherspira.com/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL