LogicaCMG versterkt status als IT Services Partner van Shell SAP implementaties in 10 Europese landen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/04/2003 09:53
LogicaCMG heeft vandaag een nieuwe "master service" overeenkomst met Shell International bekendgemaakt.
Het eerste project dat onder deze overeenkomst valt, met een waarde die kan oplopen tot 20 miljoen Euro in de komende twee jaar, is de implementatie van een SAP oplossing die helpt de operationele processen binnen Shell Europe Oil Products te standaardiseren. De implementatie zal plaatsvinden in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Noorwegen, Finland en Denemarken met centrale ondersteuning vanuit Nederland.
LogicaCMG kan meedoen aan alle relevante aanbestedingen die de oliemaatschappij wereldwijd uitschrijft; dit is onderdeel van de strategie van Shell om op internationale schaal software oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die voldoen aan de wereldwijde behoeften van de Groep. Zowel Logica als CMG hadden al een goed "track-record" bij Shell, als gevolg van hun kennis en de snelle uitvoering van ICT opdrachten binnen het daartoe gestelde budget. De doorslaggevende factor voor de raamovereenkomst is de verbeterde geografische spreiding van LogicaCMG als gevolg van de fusie.
Jos Steeman van Shell Europe Oil Products, verantwoordelijk voor "business process standardisation": "Standaardisatie en vereenvoudiging van onze processen en systemen op een kosteneffectieve manier is belangrijker dan ooit. We hebben daarom een programma geïnitieerd om deze doelstellingen in Europa te bereiken. LogicaCMG heeft ons in het verleden consultancy en programmeerdiensten geleverd en we zijn er van overtuigd dat ze een excellente business partner voor ons zullen zijn in de toekomst en ons zo helpen onze ambities te bereiken."
Het sterke "track-record" van LogicaCMG bij Shell is gebaseerd op succesvolle SAP projecten en de uitbesteding van Application Management Services (AMS). Onder de strategische samenwerkingsovereenkomst zal LogicaCMG Shell een nog bredere dienstverlening bieden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL