KPN,s inkoopprogramma eigen aandelen 2010. van 1 miljard euro.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/02/2010 09:59
Zoals aangekondigd tijdens de publicatie van de vierde kwartaalcijfers op 26 januari 2010, gaat KPN voor EUR 1 miljard eigen aandelen terugkopen. Het aandeleninkoopprogramma zal aan het einde van het jaar zijn afgerond.

Om aan de belangen van zowel aandeelhouders als obligatiehouders tegemoet te komen, houdt KPN vast aan een financieringsraamwerk met een verhouding van netto schuld ten opzichte van EBITDA tussen 2,0x en 2,5x. De verhouding tussen netto schuld en EBITDA bedroeg 2,1x aan het einde van het vierde kwartaal van 2009.

Zoals bij eerdere aandeleninkoopprogramma’s heeft KPN een intermediair aangesteld die namens KPN aandelen zal terugkopen op de open markt, zodat het programma gedurende gesloten periodes zal doorlopen. Het inkoopprogramma zal worden uitgevoerd binnen het mandaat zoals dat is gegeven door KPN’s Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 7 april 2009. Gedurende het inkoopprogramma zal KPN wekelijks een persbericht publiceren over de voortgang van het programma. Alle ingekochte aandelen zullen worden ingetrokken.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL