Een doordenker?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 11/01/2009 10:56
KPN Retail heeft na een selectieproces en een Proof of Concept gekozen voor XV Retail, de Point-of-Sale-oplossing (POS) van IT-dienstverlener Ctac Retail. KPN Retail gaat XV Retail inzetten in zijn 145 winkels en Business Centers in Nederland. De oplossing ondersteunt in totaal ruim 500 kassa’s.
Bericht van 12 december j.l.
Topman Ad Scheepbouwer van telecomconcern KPN ziet geld in de internethandel. Samen met twee andere investeerders neemt hij het grootste deel van de Zwolse internetwinkel Wehkamp over. Het trio koopt het bedrijf van de Zweedse investeringsmaatschappij IK-Investment Partners.
KPN staat in de topstijgers van de beleggers voor dit jaar.

Zondag 11 januari lanceert KPN Simyo op de Franse markt. Zoals op 10 september jongstleden al werd aangekondigd, opereert KPN in Frankrijk als MVNO (Mobile Virtual Network Operator) op het netwerk van Bouygues Telecom. KPN kan door gebruik te maken van haar kennis en ervaring op het gebied van MVNO en meermerken strategie, haar afzetgebied uitbreiden en voortborduren op het succes in Duitsland, België en Nederland.
De introductie van Simyo in Frankrijk is onderdeel van KPN’s strategie om in verschillende Europese landen diverse merken op de markt te brengen. Het sluit aan op de MVNO-lancering in Spanje in januari 2008. De dienstverlening van Simyo is gebaseerd op de nieuwe generatie mobiel bellen en gaat uit van een volledig online distributiemodel. Voor slechts 19 cent per minuut kan 24 uur per dag 7 dagen per week worden gebeld naar vaste en mobiele nummers.
KPN zal in 2009 in Frankrijk met andere nieuwe initiatieven komen, via haar eigen merken en door middel van samenwerkingsverbanden.







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL