KPN selecteert Ordina voor beheer, onderhoud en optimalisatie websites

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/11/2008 08:07
KPN en Ordina hebben een contract getekend voor de uitbesteding van het beheer, onderhoud en vernieuwing van de KPN websites. De overeenkomst heeft een looptijd van vijf jaar. Ordina werkt als hoofdaannemer binnen deze overeenkomst samen met Satyam, een preferred offshore partner van KPN uit Hyderabad, India.

Ordina neemt een deel over van de verantwoordelijkheid van 'KPN Channels', een onderdeel van KPN's ICT-organisatie. Binnen KPN Channels vindt de ontwikkeling en het beheer plaats van de websites van KPN voor consumenten en zakelijke klanten. KPN besteedt het beheer en onderhoud van de applicaties achter deze websites uit aan Ordina. Daarnaast zal Ordina de websites optimaliseren zodat zij blijven voldoen aan de veranderende wensen en verwachtingen van KPN-klanten en bezoekers.

Ronald Kasteel, CEO van Ordina: 'We zijn blij dat KPN Ordina heeft uitgekozen als partner voor een belangrijk onderdeel van haar ICT-omgeving. Door onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van klantbedieningsconcepten en outsourcing kunnen we de websites en de IT daarachter een vernieuwingsimpuls geven, in goede samenwerking met zowel KPN als Satyam."

Peter Heij, Head of Continental Europe van Satyam: "De keuze van KPN om Ordina en Satyam in te schakelen om hun webapplicaties te laten onderhouden en managen is een kroon op ons werk. Onze ervaring met deze belangrijke IT-omgeving alsmede het toepassen van onze Right Sourcing methodiek leveren KPN zowel kwalitatief als commercieel een uitstekende oplossing en we zijn verheugd dat wij, gezamenlijk met Ordina, onze positie bij KPN hebben kunnen versterken. Zowel het werken met Ordina als lokale partner als de groei in het Telecommunicatie segment zijn beide een belangrijke mijlpaal in de Europese groei strategie van Satyam."




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL