ASML ziet geen verbetering dit jaar.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/07/2001 08:19
ASML ziet geen verbetering dit jaar zegt Doug Dunn en het jaar 2001 is een verloren jaar (verlies).
Wij schreven d.d. 24-1-01 dat wij twijfels hadden bij zijn positieve geluiden, maar nu ziet hij in de 2e helft van volgend jaar verbetering. Hij heeft zijn lesje geleerd.
De koers van het aandeel staat nu ca. 23 euro en dat vinden wij aan de prijs. Het geeft nog steeds geen dividend, wel is het een aandeel voor de daghandelaren. Per dag zit er al gauw 1 euro tussen en dat is dan handel.
Voor de kleine belegger is het eigenlijk geen aandeel om in de portefeuille te hebben. Wel kan je bij een herstel van de markt een ritje meepakken, maar meer ook niet.
Door de overname van het Amerikaanse bedrijf SVG (Silicon Valley Group) is ASML marktleider geworden met ca. 40% marktaandeel, dus bij een herstel van de markt is het opletten geblazen. Het verlies kan hard gaan, maar het herstel ook en dat is dan het moment om een ritje mee te maken.
Nu zouden wij zeggen afblijven van die handel of u moet een daghandelaar zijn, maar dan zult u ons advies niet nodig hebben.
N.b. Lees ons advies nog eens van 24-01-01



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL