AkzoNobel scoort met coatings bij de Confederations Cup

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/06/2013 08:27
AkzoNobel heeft hoge kwaliteits-coatingsystemen mogen leveren voor de helft van de stadions die deze maand gebruikt zullen worden tijdens het FIFA Confederations Cup voetbaltoernooi in Brazilië.

Tijdens het toernooi, dat zal plaatsvinden van 15 tot 30 juni, zal het concern met drie stadions kunnen pronken met haar coatings: het beroemde Maracanã stadion in Rio de Janeiro, het Estádio Nacional Mané Garrincha in Brasília, waar de openingsceremonie zal plaatsvinden en de Arena Pernambuco in Recife.

Voor de behandeling en het toevoegen van kleur aan de staalconstructies en wanden van de drie stadions heeft AkzoNobel beschermende coatings, poeders en decoratieve verf van de merknamen International Paint, Interpon en Coral geleverd.

"Als wereldwijde verf- en coatingleverancier met een brede portfolio van hooggespecialiseerde producten, is AkzoNobel in de ideale positie om te voldoen aan de specifieke behoeften van nagenoeg elke klant", aldus Jaap de Jong, Country Director van AkzoNobel voor Latijns-Amerika.

"Brazilië is een van onze groeimarkten en we zijn er trots op dat we ons mondiale niveau en onze plaatselijke knowhow hebben weten te combineren en op die manier geïntegreerde oplossingen hebben kunnen realiseren voor een aantal belangrijke stadions tijdens de Confederations Cup."

AkzoNobel heeft een grote reputatie op het gebied van complete verf- en coatingleveranties voor grote infrastructuurprojecten over de hele wereld, waaronder gerenommeerde accommodaties voor topsport. Daartoe behoren onder meer het Bird's Nest en de Water Cube in Beijing, China; het Soccer City Stadium in Johannesburg, Zuid-Afrika; de twee voornaamste voetbalstadions in Manchester, Verenigd Koninkrijk; en het Yas Marina Circuit Grand Prix in Abu Dhabi.

Momenteel zijn er in Brazilië ruim 2.800 mensen bij AkzoNobel in dienst. In 2012 is een omzet van € 987 miljoen gerealiseerd. Het merendeel van de omzet is afkomstig van lokale productie.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL