AkzoNobel versterkt leiderschap in belangrijke markten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/08/2011 08:29
In lijn met de groeiambities van de onderneming en de recente aankondiging om maatregelen voor wereldwijde prestatieverbetering te stimuleren, heeft AkzoNobel diverse benoemingen voor business units en country management bekendgemaakt.

Lin Liangqi is benoemd tot President AkzoNobel China, naast zijn functie van Managing Director van Decorative Paints China en Noord-Azië.

Jaap de Jong, voormalig Principal bij McKinsey & Company, is benoemd tot Regional Director voor Latijns-Amerika en President AkzoNobel Brazilië.

Amit Jain blijft Group Managing Director voor India, naast zijn functie als Managing Director van Decorative Paints India en Zuid-Azië.
De benoeming van de country managers valt samen met een aantal leiderschapswijzigingen binnen AkzoNobel's business units.

Bob Taylor, de huidige Managing Director van AkzoNobel Marine and Protective Coatings (M&PC), wordt Managing Director van Decorative Paints Noord-Amerika.

Rob Molenaar verlaat AkzoNobel Powder Coatings en wordt de nieuwe Managing Director van M&PC.

AB Ghosh, de huidige Director van Automotive & Aerospace Coatings Americas, gaat Rob Molenaar opvolgen als Managing Director Powder Coatings.
"Deze benoemingen versterken het topmanagement van de onderneming. Het nieuwe management gaat groei en bedrijfskansen oppakken en gaat helpen een gezamenlijke agenda van AkzoNobel aan te sturen," aldus Marjan Oudeman, die als lid van AkzoNobel's Executive Committee verantwoordelijk is voor Organizational Development en HR.
- - -
AkzoNobel is 's werelds grootste verf- en coatingsonderneming en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. Wij voorzien industrie en consumenten wereldwijd van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Tot onze merken behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International en Eka. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, we behoren tot de Global Fortune 500 en hebben een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten onze circa 55.000 medewerkers zich in voor topkwaliteit en het realiseren van "Tomorrow's Answers Today(TM)".




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL