AkzoNobel wordt de voornaamste verfleverancier van Walmart

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/09/2010 08:50
AkzoNobel - 's werelds grootste producent van coatings - maakte vandaag bekend te zijn verkozen tot de voornaamste verfleverancier van alle Amerikaanse winkels van Walmart - 's werelds grootste retailer.

De onderneming gaat een assortiment binnen- en buitenverf ontwikkelen en fabriceren voor de meer dan 3.500 Walmart-winkels in de Verenigde Staten. De overeenkomst komt voort uit de bestaande relatie met Walmart op het gebied van verf in Puerto Rico en Canada en met betrekking tot Liquid Nails®-hechtmiddelen in de Verenigde Staten.

"Dit is voor ons een uitstekende kans om samen te werken met Walmart en om hun klanten een interessant nieuw winkelassortiment aan te bieden", aldus Tex Gunning, lid van de Raad van Bestuur van AkzoNobel, verantwoordelijk voor Decorative Paints. "Dit is een zeer belangrijke overeenkomst die ons marktaandeel in de Verenigde Staten aanzienlijk vergroot en bijdraagt aan de versterking van de waarde van het merk Glidden(TM)".

Walmart begint begin volgend jaar met de overgang naar AkzoNobel.

Op dit moment telt AkzoNobel Decorative Paints in Canada, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika ongeveer 7.200 medewerkers bij een omzet van bijna € 1,5 miljard. De onderneming beschikt over acht fabricage- en distributiefaciliteiten in de Verenigde Staten en een internationaal onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Strongsville, Ohio. Het assortiment bestaat uit bouwkundige coatings en houtverzorgingsproducten, alsmede hecht- en afdichtingsmiddelen.









Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL