AkzoNobel ontwikkelt verfassortiment voor Martha Stewart Living

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/12/2009 08:09
AkzoNobel heeft vandaag bekendgemaakt dat in samenwerking met The Home Depot in Noord-Amerika een nieuwe reeks hoogwaardige verven wordt ontwikkeld onder de prestigieuze merknaam Martha Stewart Living.
Het volledige assortiment binnen- en buitenverven, met een laag gehalte aan vluchtige organische stoffen, is vanaf begin volgend jaar overal in de Verenigde Staten en Canada verkrijgbaar in winkels van The Home Depot - precies op tijd voor het drukke voorjaarsseizoen.

"Dit is een interessante nieuwe ontwikkeling die niet alleen onze bestaande band met 's werelds grootste retailer op het gebied van woningverbetering versterkt, maar ook een superieur product creƫert voor de talloze trouwe klanten van het merk Martha Stewart", aldus Erik Bouts, Managing Director van AkzoNobel Decorative Paints United States.

"Als 's werelds grootste verffabrikant zijn wij altijd op zoek naar manieren om voor onze klanten aantrekkelijke en innovatieve producten te ontwikkelen. Dit uitgebreide nieuwe assortiment betekent een verbreding van ons productaanbod aan de doe-het-zelfklanten van The Home Depot".

Tijdens de productontwikkeling, merchandising en fabricage werkten de kleurenexperts van AkzoNobel nauw samen met vertegenwoordigers van The Home Depot en het merk Martha Stewart Living. Dit heeft geresulteerd in een palet van 280 bijzondere kleuren, dat beschikbaar komt in vier glanskwaliteiten voor binnen en drie voor buiten.

Het aanbod van verven onder de merknaam Martha Stewart Living betekent een nieuwe toevoeging aan het groeiende assortiment interieur- en exterieurproducten dat dit media- en merchandisingbedrijf onlangs aankondigde te zullen gaan bieden binnen The Home Depot.

De nieuwe reeks verven wordt ondersteund door een nationale mediacampagne, die begin volgend jaar van start gaat.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL