Ahold Delhaize en vele partners starten On Track, een innovatief leerplatform

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 05/05/2021 09:14
Zaandam, 5 mei 2021 - Ahold Delhaize bundelt haar krachten met Albert Heijn, bol.com, Etos, Gall&Gall, Gelijke Kansen Alliantie, Just Eat Takeway.com, Microsoft, NL2025, Randstad Groep Nederland, RTL, &samhoud, Unilever, Videoland by RTL en VodafoneZiggo, om een nieuw initiatief te lanceren: On Track. On Track is een gratis app voor iedereen die nieuwsgierig is en graag wil leren op het gebied van carrière & business, digitale skills en persoonlijke ontwikkeling. En over andere onderwerpen waar mensen meer over willen leren zoals creativiteit, gezondheid of eten & koken*. Het initiatief is gericht op het ontdekken van nieuwe vaardigheden, kennis en interesses, gebracht door verschillende bekende professionals. Dit zijn artiesten, schrijvers, presentators en ondernemers, waaronder Katja Schuurman, Typhoon, Ronald Giphart, en andere experts.

Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europa & Indonesië: “Het leven van vrijwel iedereen is het afgelopen jaar sterk veranderd. Juist in deze uitdagende tijden hebben we behoefte aan nieuwe perspectieven. Hier gaat het nieuwe On Track platform een bijdrage aan leveren.”

“We zijn in de afgelopen maanden gestart met het bouwen van het platform, vanuit de gedachte dat Ahold Delhaize, naast de vele andere acties voor goede doelen, nog meer terug wil doen voor lokale gemeenschappen. Al snel bleek dat verschillende partners hier ook aan wilden bijdragen. Uit onderzoek* blijkt dat mensen in het afgelopen jaar minder zeker zijn geworden van hun baan en behoefte hebben aan inspiratie, positiviteit en contact. Maar liefst 85% van de Nederlanders zou graag meer willen leren.”

“We zagen een natuurlijke match met onze kennis en ervaring. Er werken in totaal 180.000 mensen bij onze lokale merken in Europa. Jaarlijks leiden we zo'n 40.000 mensen op en geven hen trainingen. Dat zijn we verder gaan uitwerken en zo ontstond On Track. Ik ben heel trots op de partners die ook direct de mogelijkheden van dit platform zagen. Samen helpen we anderen vooruit.”

Monaïm Benrida, programmamanager Gelijke Kansen Alliantie, een initiatief van het ministerie van OCW: “Gelijke kansen kunnen we realiseren door mensen optimale kansen te geven om zich te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Wij vinden het fantastisch dat het bedrijfsleven de krachten bundelt, om het leren van de besten in het vak voor iedereen mogelijk te maken, op een leuke en laagdrempelig manier. Wij juichen dit maatschappelijke initiatief enorm toe en we zijn er trots op om vanaf het begin partner te zijn van On Track.”

Korte filmpjes
On Track is een app waarin de beste uit het vak hun expertise en ervaring delen op een toegankelijke en vermakelijke manier. Deze zogenoemde “heroes” delen hun passie om gebruikers van de app op weg te helpen om grote of kleine dromen na te jagen. Dit vanuit de gedachte: ‘Blijf jezelf ontwikkelen dan ben je altijd On Track’. Op On Track staan korte filmpjes van ongeveer 3 minuten, interessante opdrachten en verdiepende inhoud. Er worden nieuwe inzichten gedeeld en vaardigheden aangeboden die gebruikers kunnen toepassen in hun carrière en privéleven. Want On Track maakt leren net zo gemakkelijk als het checken van je Instagram of het laatste nieuws.

Lancering
Het platform zal op 1 september 2021 in Nederland live gaan met de ambitie om dit later verder uit te rollen in Europa. On Track is gratis, voor iedereen toegankelijk, niet commercieel en kent geen advertenties. Het platform is ondergebracht in een stichting met de naam On Track EU. On Track is een initiatief van Ahold Delhaize en wordt verder uitgebouwd met verschillende partners, die onder andere experts leveren voor de Tracks.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag hier inschrijven en laten weten welke thema's voor hen belangrijk zijn. Zo blijven zij op de hoogte van nieuwe tracks en ontwikkelingen tot On Track op 1 september live gaat. On Track wordt mogelijk gemaakt door verschillende organisaties en de besten uit het vak. Mensen die persoonlijk of via hun bedrijf een bijdrage willen leveren aan het platform kunnen contact opnemen met de organisatie via ontracknl@aholddelhaize.com.

* Onderzoek in opdracht van &samhoud, uitgevoerd in de periode 10-22 maart in Nederland met leeftijdsgroep 16 – 70 jaar, N=1000

Disclaimer/Toekomstgerichte verklaringen

Deze mededeling bevat toekomstgerichte verklaringen. Alle verklaringen anders dan verklaringen ten aanzien van historische feiten kunnen toekomstgerichte verklaringen betreffen. Woorden en uitdrukkingen zoals On Track, ontdekken, gaat, geworden, helpen, vooruit, blijf, altijd, zal, ambitie, later, wordt, blijven, 1 September of andere soortgelijke woorden of uitdrukkingen worden typisch gebruikt om toekomstgerichte verklaringen aan te duiden.

Toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risico’s, onzekerheden en andere factoren die moeilijk te voorspellen zijn en waardoor daadwerkelijke resultaten van Koninklijke Ahold Delhaize N.V. (de “Vennootschap”) materieel kunnen verschillen van de toekomstige resultaten zoals tot uitdrukking gebracht in de toekomstgerichte verklaringen. Zulke factoren omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de risk factors zoals opgenomen in de documenten welke in de naam van de Vennootschap in openbare registers zijn neergelegd en andere publicaties. Toekomstgerichte verklaringen reflecteren de huidige inzichten van het management van de Vennootschap en assumpties gebaseerd op informatie welke thans beschikbaar is voor het management van de Vennootschap. Toekomstgerichte verklaringen worden geacht te zijn gedaan per de datum van de betreffende mededeling en de Vennootschap neemt, tenzij daartoe gehouden ingevolge toepasselijk recht, geen verplichting op zich om enige verandering in zulke verklaringen te publiceren. Waar deze Nederlandse vertaling van het originele Engelstalige persbericht afwijkt, prevaleert de originele Engelse talige versie.

Voor meer informatie:

Media Relaties: +31 88 659 5134 Social media: Instagram @OnTrack_NL, LinkedIn: @On Track NL, Facebook: @ On Track NL




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL