ABN AMRO introduceert Double Up Certificaten op de AEX-Index® en op de Nikkei 225 Index

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 07/11/2005 16:11
ABN AMRO introduceert Double Up Certificaten op de AEX-Index® en op de Nikkei 225 Index
ABN AMRO introduceert op 7 november 2005 Double Up Certificaten (‘Certificaten’ of ‘Certificaat’) op de AEX-Index® (de ‘AEX’) en de Nikkei 225 Index (de ‘Nikkei’). Met deze Certificaten belegt de belegger voor één jaar in de desbetreffende Index. Als de koers van de onderliggende waarde stijgt, profiteert de belegger op afloopdatum dubbel (het ‘Double Up’ principe) tot aan een vastgesteld maximum, het ‘plafond’. Het instellen van een plafond is noodzakelijk om de participatiegraad van 200% over de eerste koersstijgingen mogelijk te maken.

Bij een lagere koers op afloopdatum is het verlies per Certificaat gelijk aan het verlies van de onderliggende waarde. Het risico van een koersdaling van het Certificaat op afloopdatum is dus hetzelfde als bij een directe belegging in de onderliggende waarde. Gedurende de looptijd hoeft het Certificaat niet één op één de dalingen van de onderliggende waarde te volgen. Daarnaast werkt het Double Up principe alleen op afloopdatum en tot aan het plafond. Double Up Certificaten zijn volledig gericht op het behalen van koerswinsten en keren geen dividend uit.

De inschrijvingsperiode van de Double Up Certificaten loopt van 7 november 2005 tot en met 18 november 2005, 15.00 uur. Toewijzing zal geschieden per 23 november 2005. Toelating tot de notering op Eurolist van Euronext Amsterdam N.V. is aangevraagd en zal naar verwachting een aanvang nemen op 23 november 2005 (AIW handel op 21 en 22 november 2005). De uitgiftekoers bedraagt EUR 1001. Prijzen zullen worden gepubliceerd op Reuters pagina AAHHY en op Internet: www.abnamromarkets.nl en www.abnamro.nl/beleggen. Op www.abnamromarkets.nl en via 0900-markets (0900-6275387 lokaal tarief) is tevens een brochure en een prospectus beschikbaar waarin de risico's, kosten en voorwaarden van dit product uitgebreid staan beschreven.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL