ABN AMRO Hypotheken Groep besteedT telefonieomgeving en contactcenter uit aan Dimension Data

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/12/2012 14:36
Barneveld, 12 december 2012 – ABN AMRO Hypotheken Groep besteedt per 1 januari 2013 een belangrijk deel van zijn vaste telefonieomgeving en het contactcenter aan Dimension Data uit. Hiertoe hebben ABN AMRO Hypotheken Groep en Dimension Data in oktober 2012 een overeenkomst getekend voor drie jaar.

ABN AMRO Hypotheken Groep (AAHG) wil door het proactief managen van de telefonieomgeving zijn bedrijfscontinuïteit verhogen. Tevens wil de organisatie met het uitbesteden van zijn telefonieomgeving en contactcenter meer toegang krijgen tot kennis en innovatie. Medewerkers van AAHG moeten projecten via de telefonie-infrastructuur sneller kunnen initiëren en uitvoeren. Dit komt de bedrijfsvoering en de slagvaardigheid ten goede.

Olaf Hamelers, teamleider Infra- en Systeembeheer bij ABN AMRO Hypotheken Groep: “Wij kozen voor Dimension Data na een uitgebreide selectieprocedure. Belangrijk criterium voor het maken van de keuze was onder andere de mate waarin een systems integrator met AAHG een partnerrelatie in plaats van een leveranciersrelatie aangaat. Andere belangrijke criteria waren het in huis hebben van de juiste kennis en expertise, een duidelijke visie op het gebied van communicatie en klantinteractie, en het bieden van een vast klantteam.”

Binnen de uitbestedingsovereenkomst vallen de volgende diensten: hardware- en software-maintenance en proactieve monitoring van de Avaya-communicatieomgeving, tweedelijns- en derdelijnsincidentafhandeling, uitvoeren van ‘moves, adds & changes’, en het bieden van ondersteuning en advies in projecten.

Jan Willem Dees, Managing Director van Dimension Data: “De wijze waarop organisaties communiceren, is sterk in verandering. Dimension Data staat in het middelpunt van deze ontwikkeling en biedt klanten oplossingen en diensten om hierop effectief in te spelen. Onze ervaring met het adviseren, ontwerpen, implementeren en bieden van managed services voor geavanceerde communicatie-infrastructuren en customer active solutions komt bij deze overeenkomst uitstekend van pas. Wij zijn verheugd over het vertrouwen dat ABN AMRO Hypotheken Groep in Dimension Data stelt.”
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL