Ritsma versus ABN-AMRO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/02/2001 06:26
Ja de heer Ritsma was een goede schaatser dat was bekend, maar hij voldeed niet meer aan de eisen en dan maak je een mindere tijd en dan is het einde verhaal.
Iedereen weet het beter, je kan zelf in je eigen "keuken" kijken. De buitenwacht weet het beter en daar zit je dan als schaatser.
Door iedereen verlaten en door "toeval" is er nog een kans!
Het resultaat is bekend, iedereen wist niet wat ze moesten zeggen en doen! Hij was toch nog de "beste", de heer Ritsma wist nu wel gelijk hoe de wereld was.

Waarom dit verhaal.
Gisteren kwam er een bank met de cijfers, het was een goede bank, iedereen had deze bank als "outperformer" staan. De verwachting was hoog en de bank (ABN-AMRO) had betere cijfers, maar de toekomst is onzeker!
Wederom denkt iedereen in de keuken te kunnen kijken bij de heer Rijkman Groenink. Wat gebeurde er, het fonds werd op de beurs bij zeer grote omzetten afgestraft. Ons verstand staat dan wel even stil.
De Bank vertelde toch meestal op de Algemene vergadering van aandeelhouders pas de vooruitzichten en de bank maakte toch een wpa van 2,04 euro bekend. Iedereen had hoogstens 2,00 euro berekend, dus daar kon het niet aan liggen. Straks bij "toeval" krijgt de heer Rijkman Groenink toch gelijk, want hij alleen weet de strategie en zet de lijnen uit met zijn team.
Ons advies voor deze bank blijft; kopen en bij de huidige koers maak je op dit aandeel wel een rendement van ca. 4%.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL