INNOCONCEPTS SLUIT OVEREENKOMST MET CAMPINA

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 09/02/2007 09:45
InnoConcepts N.V. heeft, via haar 100% dochter I-Pac Technologies, een licentieovereenkomst gesloten met Campina Holland Cheese B.V. (“Campina”) voor het ontwikkelen van een nieuwe reeks verpakkingen voor zuivelproducten. Campina is een van de toonaangevende kaasfabrikanten in de Europese markt. In het kader van voedselveiligheid moeten verpakkingen voor kaas voldoen aan de hoogste normen met betrekking tot vervoer en opslag. Tegelijkertijd moeten de verpakkingen gebruikersvriendelijk zijn voor consumenten, kostenefficiënt zijn en geschikt zijn voor het toepassen van merkfeatures. Tijdens de afgelopen periode hebben InnoConcepts en Campina de mogelijkheden geëvalueerd voor het inzetten van de gepatenteerde technologie en kennis van InnoConcepts voor het verbeteren van de voedselverpakkingen van Campina. Op basis van de uitkomsten zijn de partijen overeengekomen dat een nieuwe reeks verpakkingen van kaas zal worden ontwikkeld. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van InnoConcepts' eigen technologie.

reactie XEA.nl
met de halfjaarcijfers 29 sept. 2006 maakte Inno gelijk het volgende bekend,
- I-Pac Technologies entered the food packaging market with a "first partner".
Nu er meer gaan volgen, staat de deur voor Innoconcpets naar nog meer inkomsten, uit gebruik "licenties" van I-Pac, open.
De reactie op de beurs vandaag op bovenstaande bericht, vinden wij dan maar matig. Kijk eens naar de Bio-industrie, daar moeten ze het ook hebben van de inkomsten uit licenties. Daar wordt "heel" anders op dit soort berichten gereageerd.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL