Linkse autoriteiten filteren het internet.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 11/08/2018 06:44
De Amerikaanse Candace Owens, een conservatieve activiste, plaatste enkele dagen geleden de volgende tweet: ’Zwarte mensen zijn alleen geschikt om onderaards te leven als kruipende gnomen. Ze zijn gestopt met broeden en zullen snel uitsterven. Ik ben graag wreed tegen oude zwarte vrouwen.’

De Twitter-autoriteiten grepen snel in en draaiden als straf Owens’ account een tijdlang op zwart. Wat de Twitter-goden niet beseften was dat Owens de tweet gekopieerd had. Die tweet was eigenlijk afkomstig van Sarah Jeong, een kersverse nieuwe redacteur van The New York Times, een Koreaans-Amerikaanse.

Owens had de tweet van Jeong een beetje aangepast: Owens had ’wit’ (in Jeongs tweet) vervangen door ’zwart’, en ’oude witte mannen’ (Jeong) door ’oude zwarte vrouwen’.

Al jaren stuurt Sarah Jeong felle en gewelddadige anti-blanke en anti-witte-mannen tweets de wereld in. Twitter greep nooit in; kennelijk is anti-blank racisme volgens de regels van Twitter geoorloofd. Vervang je in de teksten van deze raciste wit door zwart, dan slaat de censuursoftware van Twitter op rood.

Ofwel: Twitter liep in de val die Candace Owens had gezet. Zij toonde aan hoe hypocriet de Twitter-autoriteiten met hun platform omgaan: de ene vorm racisme is niet de andere. By the way: Owens is een zwarte vrouw.

De anti-mannen en anti-blanken tweets van Jeong leidden de afgelopen dagen tot veel ophef in Amerika, en terecht, maar The New York Times hield deze vers ingehuurde redacteur aan. Deze vorm van racisme vindt ’s werelds hoofdorgaan van ’fatsoenlijk’ links geoorloofd. Dat moet de Times zelf weten.

Gisteren berichtte deze krant over Infowars, een beruchte en krankzinnige samenzweerderssite waarop de meest absurde ideeën geuit worden over 9/11, de Mossad, de Bush-familie, eigenlijk over alles waarin je een samenzwering wilt zien.

Eergisteren werd Infowars verwijderd van Facebook, Twitter, iTunes, Spotify en YouTube. Het argument was dat de site tot haat aanzette en tot geweld opriep. Misschien is dat waar, maar als dat zo is, geldt dat voor duizenden andere (linkse) sites, die echter met rust worden gelaten. Met deze actie laten de ’socials’ zien niet meer een open platform te zijn maar op te treden als censors van een bepaalde ideologie, en die is - het zal u niet verbazen - links.

Nogmaals; Alex Jones is een mafketel, maar wat mij betreft mag hij op het internet zijn eigen winkeltje hebben zolang niemand mij dwingt er binnen te gaan. Dat is nu voorbij.

Bron Telegraaf
woensdag j.l. 8 aug.

De oude en nieuwe media worden beheerst door mensen met uitgesproken linkse ideeën; de keuze van items in het NOS Journaal en RTL Nieuws spreken boekdelen. De toon in/de opbouw van/de keuze voor nieuwsitems worden bepaald door een links redactioneel wereldbeeld; voor iets anders is geen ruimte.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL