Aflossingsvrije hypotheek molensteen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 19/12/2017 07:22
In de media
Hypotheekeigenaren vaak doof voor waarschuwing banken.
reactie XEA.nl

Dit is je reinste LEUGEN.
Wie hebben er voor de sterke verhoging van de Hypotheken gezorgd?

JUIST de Banken, want toen onze NESTOR in de jaren 1960 en 1970 hypotheken bij aanvragen goedkeurde, dan moesten de klanten 40% eigen GELD meenemen. Ja U leest 't goed. Ook moesten zijn ter betaling van rente + aflossing 5 maal 't bruto jaar salaris als basis hebben om die rente + aflossing te kunnen betalen.
Dan pas kreeg je de Hypotheek voor aankoop woning.

In de jaren 1980 en latere kwamen er steeds meer Hypotheekverstrekkers in de markt en de concurrentie werd heviger. Geleidelijk werden de strenge voorwaarden versoepeld en werd het meenemen van eigen geld qua percentage van de hypotheek verminderd en later tot NUL.

Niemand RIEP de Banken e.a. partijen tot de orde en het te lenen geld(lees Hypotheek) liep boven de 100% op. Wat in het verleden slechts gelde voor de Dokter (hij/zij moesten een praktijk kopen) en voor enkele andere eigen/vrije beroepen.
Nu was het standaard geworden voor vrijwel iedereen dik boven de 100% lenen.
Ga dus nu niet zeggen dat het de schuld is van de AANVRAGERS.

Banken en Overheid spelen de eerste viool en niet anders.
Per 31 december 2016 was de totale Privé schulden van de Nederlanders gestegen naar de hoogste schulden van de GEHELE wereld t.w EUR 760 miljard.
Mede door de Overheid in Nederland door die belasting aftrek en HUN mond te "Houden" over een beperking van die aftrek. Het besef kwam met de WET Hillen, wie zijn Hypotheek versnelt aflost krijgt geen bijtelling meer (lees forfait bedrag) en wat gaan de Overheid NU doen?
Juist die stimulans wet Hillen omzetten in een BOETE als je je huis geheel of tot een kleine bedrag hebt afgelost.
WAT een ONBETROUWBAAR TUIG is die Overheid ook geworden!

En de schuld bij de Burgers neer leggen, dit TUIG moet voor de Rechter komen.
Maar in de rechters hebben wij ook niet veel vertrouwen meer. Kijk eens wat zij Julio Poch gefikt hebben!Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL