Qurius krijgt distributierechten Blue Fox Porini software voor textiel- en modebranche

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 20/12/2006 12:05
Qurius heeft de distributierechten verkregen van de op Microsoft Dynamics AX gebaseerde Blue Fox Porini-productlijn voor de textiel- en mode-industrie. De doorslaggevende criteria bij de keuze van Blue Fox Porini’s ‘value added reseller’ voor de Nederlandse markt waren branche-expertise en toegevoegde waarde op het gebied van Microsoft licentieverkoop en implementatieprojecten. Deze overeenkomst past in de ambitie van Qurius om specifieke branches, waaronder de textiel- en modebranche, te bedienen met zo compleet mogelijke oplossingen. Tot de klantenkring van Qurius in de fashion-markt behoren GSUS, Marlies Dekkers en Van Winkel Fashion.

“Door het Microsoft Dynamics AX basisplatform aan te vullen met de branchespecifieke Blue Fox Porini-modules kunnen we middelgrote tot grote textiel- en modebedrijven een op hun organisatie toegesneden totaaloplossing leveren, ook internationaal. In de Blue Fox Porini-productlijn is 37 jaar ervaring in de textiel- en mode-industrie verwerkt, van ontwerp tot geïntegreerde productiebesturing en –beheersing. Het is de enige oplossing voor deze branche die door Microsoft in het Industrial Builder-programma is opgenomen. Bovendien is de oplossing ook geschikt voor klanten met productie- of verkoopactiviteiten buiten Nederland”, aldus Constant van Limburgh, directeur van Qurius Business Solutions.

Het ‘Microsoft Industrial Builder’-programma is een gestructureerd programma waarbij Microsoft in samenwerking met vooraanstaande onafhankelijke ISV’s (independent software vendors) volledige oplossingen uitwerkt die tegemoet komen aan de behoeften van verschillende bedrijfssectoren. De in dit programma ontwikkelde Microsoft Dynamics AX-softwareoplossingen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden gecombineerd met door Microsoft ondersteunde support. Zij mogen uitsluitend verkocht worden na certificering per land. Naar verwachting vindt de certificering van de Engelstalige Blue Fox Porini-versie in januari 2007 plaats, en volgt daarop de certificering van de Nederlandse software.

Reactie XEA.nl
Bovenstaand bericht bevestigd het positieve geluid wat op ons over kwam tijdens de BAVA. De heer Hermans straalde dat uit en was opgewekt, ook zijn lichaamstaal straalde het positieve uit.
Hij liet zien vertrouwen te hebben in de samenwerking en uitbreiding. Er zullen nog meer orders volgen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL