Koel- & Vrieshuis H.M. De Jong B.V. stapt over naar Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 16/11/2006 19:44
Koel- & Vrieshuis H.M. De Jong B.V. stapt over op een bedrijfsbreed automatiseringssysteem, dat geïmplementeerd zal worden door Qurius. H.M. de Jong Koel en vrieshuis B.V. neemt een hoogbouwmagazijn in bedrijf van 20 meter hoog met en een totale opslagcapaciteit voor 12.500 palletplaatsen. Het magazijn is uitgerust met automatische kranen, waardoor geen mensen en heftrucks meer nodig zijn om pallets in stellingen op te slaan. Qurius implementeert naast Microsoft Dynamics NAV 4.0 ook de interface tussen Dynamics Nav en de automatische kranen. “De volledig geautomatiseerde opslag heeft als belangrijk voordeel dat het logistieke proces beter en betrouwbaarder verloopt”, aldus Teun Vermetten, algemeen directeur van H.M. De Jong Koel- en Vrieshuis B.V.

H.M. De Jong Koel- en Vrieshuis B.V.
H.M. de Jong Koel- en Vrieshuis B.V. is een organisatie, die zich in de afgelopen 60 jaar heeft ontwikkeld tot één van de beste koel- en vrieshuizen van Nederland. Het bedrijf beslaat een bedrijfsoppervlakte van 1,2 hectare in het midden van het land, direct aan de A12. De kernactiviteit van H.M. de Jong Koel- en Vrieshuis B.V. bestaat uit het conditioneren van voedingsmiddelen, zoals binnenlands hardfruit (appels en peren), buitenlands fruit, bessen, exoten, knoflook, citrus, zuivelproducten (kaas en boter), frites en vele andere producten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL