Mireille kiest voor maintenance managementsysteem van Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 26/09/2006 16:52
Industriële wasserij Mireille heeft Q-MM aangekocht, het maintenance managementsysteem van Qurius. “Na de eerste demonstratie was meteen duidelijk dat Q-MM de oplossing biedt voor ons machineonderhoud. Daarom gaan we MP2 van Datastream vervangen door dit complete onderhoudsmanagementsysteem, dat duidelijk gebouwd is door mensen met vloerervaring. Bovendien is het een volledig geïntegreerde module van Navision, het ERP-systeem van Microsoft dat Mireille al gebruikt ter ondersteuning van haar bedrijfsvoering. Daardoor hoeven we geen nieuwe omgeving toe te voegen of interfaces te laten bouwen”, aldus Koen Vandevenne, financieel directeur van Mireille. “De geïntegreerde aanpak van onderhoudsmanagement die Mireille gaat doorvoeren, zal onder andere zorgen voor betere machinebetrouwbaarheid en een langere levensduur van machines.”



Mireille NV

Mireille NV verzorgt reiniging (wassen, drogen en behandelen) van textiel, leer en matten voor bedrijven en particulieren in België en Zuid-Nederland. De klantenkring bestaat naast particulieren (reiniging van textiel, leer en tapijten) en wasserijbedrijven, uit industriële, middelgrote en kleine bedrijven (werkkleding, schoonloopmatten, verkoop van kleding, kledingkasten et cetera en recycling van werkschoenen). Mireille verzorgt ook mattenverhuur, en verkoop van werkkleding, werkschoenen, kledingkasten et cetera. Op de twee vestigingen in Heusden-Zolder en Merchtem werken 260 mensen. Voor het transport van en naar de klant en tussen de vestigingen beschikt Mireille over 40 bestelwagens en drie vrachtwagens. Contactinformatie is beschikbaar via www.mireille.be.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL