Qurius Belgie is in de lucht.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 18/09/2006 15:54
Qurius Nederland heeft ook haar site in Belgie.
Deze site is inmiddels live en te vinden op www.qurius.be.
Zal nog verder uitgebreidt worden, ook was er het volgende bericht bij.
Christeyns live with Navision! - August 2006
De groep Christeyns omvat vestigingen in België, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Nederland en levert haar producten en diensten wereldwijd. De hoofdzetel is in Gent (België) waar ook onze belangrijkste productiesite gevestigd is. Verder zijn er productiesites in Frankrijk (Vertou) en Engeland (Bradford).

Christeyns live with Navision!
Ruim 50 jaar geleden als familiebedrijf ontstaan, groeide Christeyns intussen uit tot een internationale zeep- en detergentengroep, actief in uiteenlopende markten. Die evolutie is het resultaat van voortdurende investeringen in onderzoek, installaties en – vooral – in mensen. Met de schaalvergroting namen het vakmanschap en de kennis van zaken een hoge vlucht. Maar onze persoonlijke aanpak en grote flexibiliteit zijn onveranderd gebleven.

Momenteel varen bij Christeyns 5 divisies onder één vlag: de Oleochemicals, Laundry, Institutional, Concrete Admixtures en Consumer Divisie. Elk in hun specialiteit voeren ze dienstverlening hoog in het vaandel. Partnership luidt hierbij het sleutelwoordDe groep Christeyns omvat vestigingen in België, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Nederland en levert haar producten en diensten wereldwijd. De hoofdzetel is in Gent (België) waar ook onze belangrijkste productiesite gevestigd is. Verder zijn er productiesites in Frankrijk (Vertou) en Engeland (Bradford).








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL