Huisman Group kiest financieel systeem van Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 24/08/2006 14:56
Huisman Group, gespecialiseerd in begeleid transport van en naar Groot-Brittannië en Ierland, heeft voor zijn financiële organisatie gekozen voor Microsoft Dynamics Navision Financials. Qurius adviseert hierin en zal de implementatie begeleiden. “De keuze voor Qurius is een strategisch besluit om met een geïntegreerde en bedrijfsbrede oplossing te werken die aansluit op de groeistrategie van Huisman Group”, aldus John Scholten, directeur van Huisman Group. “Samen met Qurius hebben we gekozen voor de implementatie van een financieel systeem waarmee we zijn voorbereid op toekomstige groei”.

Huisman Group
Huisman Group is gespecialiseerd in begeleid transport van en naar Groot-Brittannië en Ierland. Warehousing, in Nederland én Engeland, is de tweede pijler onder het logistieke concept van de Huisman Group. Transport is bij Huisman in principe altijd begeleid transport. Dit geldt voor zowel deelzendingen als complete ladingen. Geen externe overslagpunten dus, maar altijd vervoer van deur tot deur door onze eigen chauffeurs. Met warehouses in Nijmegen en Corby (Engeland) beschikt Huisman over 18.500 m2 aan opslagruimte. Een behoorlijke toegevoegde waarde op het vervoer van en naar Groot-Brittannië en Ierland.

Reactie XEA.nl,
Er wordt hard gewerkt door de heer Hermans en de zijnen. Alleen laat de koers van het aandeel het nog niet zien, blijft hangen bij de EUR 0,80.
Tot het aandeel weer dividend gaat betalen en weer boven de EUR 1 komt. Dan zullen en misschien nu al ook weer de grotere spelers instappen.
Huidige stand EUR 0,78/9



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL