Achtste Microsoft ‘Gold’-competentie voor Qurius: Learning Solutions

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 10/07/2006 17:10
10 juli 2006 – Qurius Infrastructure Solutions is geaccrediteerd als ‘Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions’ (CPLS). Als Gold CPLS behoort Qurius tot een selecte groep aanbieders van commerciële Microsoft-trainingen. Daarbij bestrijkt Qurius als enige Nederlandse CPLS zowel de business solutions en development tools als de technische infrastructuren en Office-integratie. “Dit brede opleidingsaanbod onderstreept Qurius’ focus op integrated innovation-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Opleidingspartners die deze kennis en ervaring weten te bundelen zijn van grote waarde voor Microsoft”, aldus Wim van Vliet, Skills Manager bij Microsoft Nederland. Integrated innovation staat voor de toekomstvisie van Microsoft waarin de verschillende systemen van organisaties naadloos samenwerken.

Dit is de achtste competentie waarvoor Qurius het predikaat ‘Gold’ mag voeren. De Gold-certificatie geeft aan dat Qurius een bewezen staat van dienst heeft op het gebied van maatwerktraining voor Microsoft-technologie. Bram van de Ven, directeur Qurius Infrastructure Solutions: “Qurius’ ambitie is om te voorzien in projectondersteuning en alle bijbehorende services, van standaardapplicaties, maatwerkontwikkeling, hard- en software tot onderhoud en beheer. Om voorop te blijven lopen in de nieuwste ontwikkelingen op Microsoft-gebied, blijft onze door Wilko van Luijk geleide business unit educatie de dienstverlening uitbreiden. Zo gaan we naast maatwerktraining ook training met open inschrijving aanbieden, onder andere voor Microsoft Dynamics NAV.”

Microsoft Gold Partner Certification
Gold Partner-certificatie is een kwaliteitsmerk - waarvoor wereldwijd objectief dezelfde normen gelden - dat Microsoft toekent aan partners die aantoonbaar en blijvend voldoen aan strenge voorwaarden per categorie. Het resultaat is de beschikbaarheid van een transparant overzicht van de meest ervaren partners en hun bewezen competenties. Bij Certified Partners for Learning Solutions (CPLS) kijkt Microsoft naar ervaring, kennis, omvang, kwaliteitsmetingen, referenties et cetera. Gold Certified Partners hebben toegang tot de benodigde middelen en ondersteuning om er in de markt uit te springen. Zij kunnen een hechte relatie met Microsoft opbouwen via activiteiten als gezamenlijke marketingactiviteiten en andere voordelen zoals gegarandeerd accountmanagement. Qurius heeft dit topniveau behaald voor de volgende competenties:



Advanced Infrastructure Solutions – voor Active Directory en identiteitsbeheer, migratie en uitrolling van Exchange, hosting-oplossingen, storage-oplossingen en/of systeembeheer
Business Solutions - voor het verkopen en implementeren van de standaard bedrijfsplatforms Microsoft Dynamics AX (Axapta) en NAV (Navision) en zelfontwikkelde branchespecifieke aanvullingen
Business Process & Integration – voor het implementeren van portals voor e-commerce en applicaties voor integratie van bedrijfsapplicaties of business to business applicaties, beheer van bedrijfsprocessen voor internet-business en/of elektronische rechten, extranet/hosting, ontwikkeling van webapplicaties/portals en internet-gebaseerde workflow-oplossingen
Custom Development Solutions, Web & Smart Client Development – voor maatwerkoplossingen
Data Management Solutions – voor business intelligence en/of database management oplossingen
Learning Solutions – voor het aanreiken van geavanceerde technische kennis en vaardigheden waarmee individuen en bedrijven hun investeringen in op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen maximaal kunnen laten renderen.
Network Infrastructure Solutions – voor het ontwerpen en implementeren van complexe infrastructuuroplossingen op basis van Active Directory of Microsoft Integration Server, voor Microsoft Exchange Server migraties en implementaties en voor effectief Identity Management.
Information Worker Productivity Solutions - voor het bouwen van oplossingen voor onderlinge samenwerking en het verhogen van groepsproductiviteit.

Contact

Qurius, Caroline Jooren: telefoon 035 699 60 60 of caroline.jooren@qurius.com

Bericht ontvangen van een lezer, met dank.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL