Qurius: FNV voert nieuw informatiesysteem in

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 01/06/2006 16:37
FNV voert nieuw informatiesysteem in Groot ‘integrated innovation’-project voor Qurius
1 juni 2006 – FNV Bondgenoten gaat bedrijfsbreed een nieuw informatiesysteem invoeren om te komen tot een betere procesondersteuning, -aansturing en rapportage. Het systeem wordt gerealiseerd met Microsoft-technologie. Belangrijke componenten zijn Microsoft Dynamics Axapta voor financiële administratie en afhandeling van juridische zaken, Microsoft SharePoint voor document- en kennismanagement en Microsoft CRM voor ledenadministratie en ondersteuning van contacten met de leden. Microsoft-specialist Qurius zal de software en ongeveer 1.000 gebruikerslicenties leveren en implementeren, met 1 januari 2007 als de geplande opleverdatum van de eerste fase.

Integrated innovation
“Zo kunnen we onze ruim 460.000 leden en de bijbehorende contacten en contracten in één database onderbrengen. Deze oplossing stroomlijnt de administratie en maakt haar toegankelijk voor back office- en front office-medewerkers, onafhankelijk van op welke locatie zij zich bevinden. Zo kunnen we leden met vragen of juridische kwesties optimaal bedienen. Het mooie van deze totaaloplossing is de opbouw uit standaard tools en technologieën. Hoe meer standaardcomponenten je kunt gebruiken, hoe groter immers je slagvaardigheid en hoe lager de eigendomskosten. Een ander voordeel is de gebruikersvriendelijkheid van het systeem”, aldus Jan Lankreijer, algemeen directeur van FNV Bondgenoten.

Voor Microsoft en Qurius is dit een typisch project onder de noemer ’integrated innovation’. Integrated innovation is een kernelement in de strategie van beide bedrijven en staat voor een totaalconcept waarin de verschillende Microsoft-tools en applicaties (portal, crm, erp, bi) naadloos op elkaar aansluiten en meer zijn dan ‘de som der delen’.

FNV Bondgenoten
De FNV is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste vakcentrale van Nederland. De FNV bestaat uit 16 zelfstandige vakbonden, die werkzaam zijn in specifieke sectoren, zoals industrie, detailhandel, bouw en onderwijs, en samenwerken binnen de overkoepelende vakcentrale.

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op pakket- en platformsoftware van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsapplicaties en van IT-infrastructuren. Qurius is ‘Gold Certified’ partner van Microsoft en heeft ruim 450 klanten. Qurius is gevestigd in Nederland en België en beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam (tot 11 mei 2006 onder de naam Magnus Holding).
Bron : Qurius




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL