Koffie- en theespecialist Simon Lévelt digitaliseert documentstroom met nieuwe ERP-software van Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 17/09/2009 17:44
Simon Lévelt, sinds 1817 gespecialiseerd in koffie en thee, gaat begin oktober live met de ERP-software Microsoft Dynamics AX 2009 van Qurius. Het belangrijkste voordeel van deze software is de rijke standaardfunctionaliteit, waardoor minder maatwerk nodig is. Het nieuwe systeem wordt bedrijfsbreed ingezet, van financiën en in- en verkoop tot productie en magazijn.

Simon Lévelt is een koffiebranderij en theeverpakkerij. De organisatie heeft veertig koffie- en theespeciaalzaken in Nederland en België. Het bedrijf maakt al jaren gebruik van Microsoft Dynamics ERP-software. Recentelijk is besloten over te stappen op Microsoft Dynamics AX 2009. Het belangrijkste voordeel van deze software is de rijke standaardfunctionaliteit, waardoor minder maatwerk nodig is.

Bart Boogaard, Hoofd Administratie bij Simon Lévelt: “Dynamics AX 2009 biedt ons tal van nieuwe mogelijkheden. Onze BRC- en HACCP-certificering verplicht ons in het monitoren van onze kwaliteit. Nu gaat de bijbehorende papierstroom nog voor een groot deel fysiek door het bedrijf heen. Met Dynamics AX 2009 kan dit straks volledig digitaal. Ook kunnen we met automatische acties en workflows onze bedrijfsprocessen nog beter stroomlijnen en sneller reageren op vragen van klanten en leveranciers.”

Ook de betere integratie met Microsoft Outlook was een belangrijke reden om over te stappen op Dynamics AX 2009. Afspraken die via de mail lopen kunnen nu worden gekoppeld aan klanten of leveranciers, waardoor automatisch een historie wordt opgebouwd.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL