Qurius NL wint grote opdracht voor BDO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 11/12/2008 07:33
BDO International, het vijfde grootste accountancy netwerk ter wereld, heeft Qurius geselecteerd voor de ontwikkeling van een nieuwe audit process tool die gebruikt zal worden door meer dan 15.000 partners en stafleden van BDO Member Firms. Deze opdracht ter waarde van enkele miljoenen euro's is onlangs van start gegaan.

Nieuwe technologieën voor het nieuwe werken
De audit process tool die Qurius zal ontwikkelen vermindert de complexiteit, verbetert de efficiëntie en is volledig in lijn met de Internationale Audit Standaarden van IFAC. De gebruikte technologie is gebaseerd op Microsoft en er wordt gebruik gemaakt van Groove, InfoPath en SharePoint. Dankzij deze technologie kunnen BDO partners en stafleden efficiënt samenwerken en is de audit process tool flexibel. Tegelijkertijd wordt de audit process tool volledig op maat ontwikkeld om te voldoen aan de specifieke en hoge kwaliteitseisen van BDO en BDO's klanten.

Het nieuwe platform past volledig in het nieuwe werken, waarin gebruikers kunnen samenwerken in voortdurend veranderende expertiseteams, vanaf iedere locatie, op ieder moment, al dan niet verbonden met hun IT-netwerk. De zogenaamde 'single customer views' geven gebruikers een helder inzicht in de stand van zaken van het audit proces van een klant, wat de complexiteit en het risico vermindert. Microsoft zal intensief met Qurius samenwerken op dit project, dat momenteel het grootste Groove project ter wereld is.

Het project wordt geleid door Qurius Advanced Solutions Nederland, in samenwerking met leden van de Qurius Global Alliance voor de internationale implementatie. Qurius Managed Services organiseert de support van het platform.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL