ESNW en GEOSTICK KIEZEN VOOR QURIUS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 02/12/2008 19:08
De 80 installateurs van Energie Service Noord West onderhouden dagelijks ruim 130.000 gastoestellen, stookinstallaties, zonne-energiesystemen, warmtepompen en stadsverwarmingssystemen. Om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen, wordt de huidige back-office, front-office en mobiele oplossing vervangen.

De oplossing
Ter vervanging van het huidige systeem, heeft ESNW gekozen voor Microsoft Dynamics voorzien van een specialistische module voor de installatiebranche. Deze module, PRIMA genaamd, is gekoppeld aan het mobiele systeem QtoGO. In PRIMA worden alle klanten en contracten vastgelegd. Ook de serviceverzoeken worden in dit systeem aangemaakt, gepland, gevolgd en afgehandeld. Op hun HTC smartphones zien de installateurs exact welke opdrachten ze waar en wanneer dienen uit te voeren. Daarnaast kunnen zij straks zelf vrije opdrachten plannen en afronden met QtoGO. De totaaloplossing die eMpoly en Qurius samen bieden, zorgt voor een nog betere aansluiting tussen de verschillende processen binnen ESNW.

Over Energie Service Noord West
In 1973 sloeg een aantal bevlogen installateurs in Noord-Holland de handen ineen. Zij hadden de visie dat het onderhoud aan gastoestellen een steeds gespecialiseerder vak zou worden. Daarom richtten zij een zelfstandige organisatie op die zich geheel ging toeleggen op service, onderhoud en reparatie. Die organisatie heet nu Energie Service Noord West. Dat handjevol initiatiefnemers is inmiddels uitgegroeid tot een groep van zo’n zeventig installateurs die achter Energie Service staan. De visie is realiteit geworden.

Over Qurius en eMpoly
“Verbetering van bedrijfsprocessen met ICT”. Dat is de missie van Qurius. Hiertoe draagt Qurius (ICT-)oplossingen aan die klanten helpen een brug te slaan tussen bedrijfsprocessen, organisaties en systemen. Om dit kracht bij te zetten, hebben eMpoly en Qurius samen QtoGO ontwikkeld. Deze oplossing zorgt voor een naadloze mobiele ontsluiting van alle beschikbare gegevens in Mircrosoft Dynamics. Hiertoe maken eMpoly en Qurius gebruik van de nieuwste Microsoft standaard voor mobiele communicatie, Dynamics Mobile. Dit maakt QtoGO tot een uiterst degelijke, intelligente en toekomstvaste oplossing.

Geinteresserd?
Qurius en eMpoly voorzien u graag van nadere informatie over QtoGo en verzorgen met genoegen een live demonstratie.

Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL