Nederlands grootste architectenbureau kiest voor krachtige combinatie: Assistance Software en Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 10/01/2008 06:51
Nieuws
ActueelAssistance Software in de MediaNieuw: Assistance OrganiceNieuw: Upgrade-TrainingNieuwsarchiefAssistance Software NieuwsbriefINBO
Nederlands grootste architectenbureau kiest voor krachtige combinatie: Assistance Software en Qurius

Qurius helpt INBO af van eilandautomatisering
De oplossing bestaat uit Assistance PSO for Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics CRM. Met de nieuwe software doet INBO afstand van haar eilandautomatisering en stapt zij over op één geïntegreerde totaaloplossing. INBO schafte eveneens de portaaloplossing SharePoint 2007 aan, waarmee zij alle communicatie en documenten rondom haar projecten kan beheren.

Assistance PSO voor Microsoft Dynamics
Voor een optimale projectbeheersing en urenregistratie heeft INBO gekozen voor PSO voor Microsoft Dynamics.

Hiervoor heeft Qurius de handen ineen geslagen met partner Assistance Software. Assistance Software is met haar PSO oplossing al jarenlang marktleider in de architectenbranche. Qurius is in Nederland de exclusieve distributeur van deze oplossing.

Standaardoplossing
Er is gekozen voor de standaardsoftware van Microsoft Dynamics omdat INBO behoefte had aan eenduidige, ‘realtime’ managementinformatie. Daarnaast was er de wens om de projectorganisatie beter te ondersteunen. Voorheen moest de management- en projectinformatie uit allerlei verschillende systemen gehaald worden, maar met de nieuwe standaardoplossing van Qurius is dit verleden tijd. Bas van Zanten, controller bij INBO: “Straks kan alle informatie uit één systeem gehaald worden, wat een hoop voordelen met zich mee brengt. Eén van die voordelen is dat de beheerlast omlaag gaat en de informatie altijd actueel is.”

INBO heeft meerdere softwareleveranciers met elkaar vergeleken voor dit project. Qurius verdiende uiteindelijk de voorkeur omdat zij in staat was één branchegerichte totaaloplossing te bieden. Van Zanten: “Qurius kon ons een passende oplossing bieden, waar geen maatwerk aan te pas hoefde te komen”. Ook de gebruiksvriendelijkheid van de software speelde een rol in de keuze voor Qurius. Van Zanten: “de software van Microsoft Dynamics is heel vriendelijk in gebruik. De interface werkt op een intuïtieve manier van informatie zoeken”.

reactie XEA.nl
Van een lezer ontvangen, met dank.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL