Delta in zee met Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 21/12/2007 18:01
21 december 2007 - Qurius heeft vandaag een overeenkomst gesloten met de milieutak van het Zeeuwse Delta NV voor de implementatie van een compleet nieuw ICT platform. Delta Milieudiensten is een integrale afvaldienstverlener en is het 6e afvalverwerkingsbedrijf in Nederland. Een toonaangevende samenwerking in de milieubranche met internationale status.

Specifieke branchekennis en totaaloplossingen
Qurius implementeert bij Delta Microsoft Dynamics NAV en de Qurius Waste Management en Recycling oplossing. Qurius Infrastructure Solutions levert daarnaast het complete server park en de SAN omgeving voor 34 locaties en circa 120 gebruikers. Qurius heeft zich bij Delta onderscheiden door de specifieke branchekennis en de daarop toegespitste oplossing, een totaalpakket inclusief de essentiële hardware. Gezien de diverse werkterreinen van Delta Milieudiensten, van industriële reiniging en recycling, tot aan inzameling afval, compostering, slibontwatering en gevaarlijk afval, is één geïntegreerde oplossing voor al deze diensten essentieel.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL