Van een Lezer ontvangen over Qurius.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 23/11/2007 13:25
De order van Cedilla heb je niet geplaatst zag ik Mischien kun je ze nu samen plaatsen deze order staat net op de Qurius site
Ten Kate, producent van vetten en eiwitten voor de voedings- en diervoederindustrie, kiest Qurius Business Solutions voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV in combinatie met Q-Food. Ten Kate Vetten heeft als belangrijkste doelstelling met deze implementatie een kostenbesparing door te voeren ten aanzien van de Total Cost of Ownership (TCO). Ten Kate wil begin 2008 live.

Geautomatiseerde klantspecifieke receptuurbeheer
Ten Kate levert vetten en eiwitten voor toepassing in ondermeer bakkerijgrondstoffen. Afhankelijk van de wensen van de klant produceert Ten Kate vetten met klantspecifieke eigenschappen op het gebied van hardheid, consistentie en smaak.

Ten Kate levert producten zowel in vloeibaar (bulk) als verpakt (bijvoorbeeld als private label). Qurius is als ERP-leverancier gespecialiseerd in de voedingsmiddelenindustrie en heeft voor deze branche aanvullend op Dynamics™ NAV software ontwikkeld om de specifieke processen uit deze branche geïntegreerd te kunnen automatiseren. Denk hierbij onder andere aan kwaliteitsmanagement, traceerbaarheid, receptuurbeheer, etiketten en allergenen- en ingrediëntendeclaraties.

Grote fit processen
Ten Kate Vetten heeft na een uitgebreid selectieproces voor Qurius gekozen, omdat tijdens het vooronderzoek aangetoond is dat de fit tussen hun eigen bedrijfsprocessen en de geboden standaard functionaliteit in Dynamics NAV en Q-Food groot is.

De reden voor Ten Kate Vetten om een nieuw ERP-systeem te selecteren is niet alleen het verder stroomlijnen en optimaliseren van de bedrijfsprocessen, maar ook om een kostenbesparing te realiseren. Het huidige systeem was vrij kostbaar door de hoge onderhoudskosten en omslachtig in het gebruik. Door gebruik te maken van de standaard functionaliteiten van Dynamics NAV en Q-Food wil Ten Kate uitkomen op een lagere TCO (Total Cost of Ownership).

Over Ten Kate
Ten Kate produceert hoogwaardige dierlijke vetten en eiwitten voor een breed scala aan toepassingen. Onze afnemers zijn onder andere de levensmiddelen-, petfood- en diervoedingsindustrie en producenten van technische producten als zeep, wasmiddelen en cosmetica. Voortdurend onderzoek heeft geresulteerd in nieuwe producten en vetten en eiwitten met specifieke eigenschappen, die we geheel volgens de wensen en eisen van onze afnemers ontwikkelen en produceren. Innovatie, betrouwbaarheid, kwaliteit en strategische partnerships vormen de basis voor het succes en de groei van onze onderneming. Hierdoor is Ten Kate uitgegroeid tot een van de grootste producenten van eetbare dierlijke vetten en eiwitten in Europa en een wereldwijde export. Voor meer informatie, kijk op www.tenkate.nl.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL