Uni-Invest implementeert Microsoft Dynamics CRM in samenwerking met Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 13/11/2007 16:56
Veenendaal, 13 november 2007 - Uni-Invest, vastgoedbeleggingsfonds en één van de grotere verhuurders van kantoren en bedrijfsruimte in Nederland, heeft gekozen voor de CRM-oplossing van Microsoft Dynamics. Met Microsoft Dynamics CRM wil Uni-Invest beter inspelen op de wensen van haar klanten, de zakelijke huurders. Ook verwacht het bedrijf hierdoor slagvaardiger en proactief te kunnen opereren in de vastgoedmarkt. De implementatie van Microsoft Dynamics CRM wordt verzorgd door Qurius, specialist op het gebied van zakelijke Microsoft-oplossingen.

“Binnen de vastgoedbranche wordt relatief weinig gebruikgemaakt van CRM“, aldus Pieter Roozenboom, CFO bij Uni-Invest. “De klantgerichtheid is bij Uni-Invest één van de onderscheidende factoren. Om onze klantprocessen beter te kunnen ondersteunen, hebben we nu heel bewust de keuze gemaakt voor CRM-software die eenvoudig te implementeren was, en waarmee onze medewerkers snel effectief zouden kunnen werken. Microsoft Dynamics CRM kwam bij de keuze van een platform naar voren als het meest gebruiksvriendelijk en is daarnaast eenvoudig te integreren in onze huidige systemen en manier van werken. Qurius heeft de implementatie ervan zeer pragmatisch en doelmatig opgepakt, zodat het geheel in korte tijd operationeel was. We zien ook dat medewerkers door de vertrouwde interface al snel goed uit de voeten kunnen met de software en er ook zelf de voordelen van zien en ondervinden.”

Doordat Uni-Invest zelf haar gebouwen beheert, is zij steeds in staat snel en accuraat in te spelen op alle huisvestingsvraagstukken van de huurders. Of het nu wensen zijn of klachten. Daarvoor is het echter wel van belang om op elk moment te weten wat er bij zo’n huurder speelt. Uni-Invest doet meer dan alleen verhuren. Uni-Invest koopt gezamenlijk facilitaire diensten in om de kosten voor de huurders te beperken. Daarnaast ondersteunt een team van technical managers de huurder bij het inrichten en beheren van hun ruimte.

Over Uni-Invest
Uni-Invest is een vastgoedbeleggingsfonds dat van de oprichting in 1924 tot 2003 was genoteerd op Euronext in Amsterdam. In 2002 werd Uni-Invest door een consortium onder leiding van Lehman Brothers Real Estate Partners gekocht. Uni-Invest richt zich met regionale teams op de verhuur van betaalbare kantoren en bedrijfsruimten in heel Nederland. De portefeuille heeft een omvang van ongeveer 250 kantoren en bedrijfsruimten met een waarde van circa € 1,3 miljard.

reactie XEA.nl
Met dank aan een lezer voor toezending.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL