Qurius rondt overname Cabus af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 05/11/2007 17:56
5 november 2007 - Qurius heeft de overname van Cabus Holding GmbH (Cabus) afgerond. Cabus is een top-5 speler in de Duitse Microsoft Dynamics markt en heeft ongeveer 140 werknemers en kantoren in Hamburg (hoofdkantoor), Bremen, Düsseldorf, Berlijn, Lubeck en Neurenberg. De winstgevende omzet over 2006 was ruim EUR 16.1 miljoen, inclusief de geconsolideerde cijfers van drie kleinere deelnemingen.

Complementair in regionale aanwezigheid en marktbenadering
"Met de overname van zowel Cabus als Wilhelm+Zeller (W+Z) voegen we het volgende Europese land toe aan de lijst van landen waar we een dominante speler zijn in de Microsoft markt voor bedrijfsapplicaties. De activiteiten van Cabus, W+Z en Qurius zijn complementair in regio's en product markt combinaties. Schaalvoordelen, met name in de kleinere kantoren, zullen bovendien tot verdere verbetering van de winstmarges leiden," zegt Qurius directeur Tom Stolk, verantwoordelijk voor de internationale operatie.

Kay Laukat, medeoprichter en voormalig Managing Director van Cabus zal benoemd worden tot Managing Director van de Duitse Qurius operatie.

Acquisitie details
Qurius zal tussen de 0,5 en 0,6 keer de omzet betalen in contanten voor de acquisitie, afhankelijk van het definitieve resultaat voor 2007.

Cabus Holding GmbH
Cabus startte met Navision/Microsoft Dynamics activiteiten in 1991, is lid van Microsoft's Inner Circle en 9-voudig Navision partner van het jaar in Duitsland. Cabus heeft meer dan 550 actieve Dynamics klanten op gebied van AX, NAV en CRM (Business Solutions). Bovendien omvatten Cabus' profit centers activiteiten in de Qurius business lines Infrastructure Solutions, Managed Services en Learning Solutions. Cabus is actief in de volgende branches: professionele dienstverlening, productie, groothandel, retail en oplossingen voor de maritieme industrie. Daarnaast levert Cabus oplossingen voor documentbeheer en business intelligence. Meer informatie is beschikbaar op www.cabus.de.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL