Qurius automatiseert Valorfrit registratiesysteem

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 12/09/2007 06:59
Betere registratie van inzameling en verwerking frituuroliën en –vetten
11 september 2007 – Valorfrit vzw, in België verantwoordelijk voor de aanvaarding van gebruikte frituuroliën en –vetten, kiest voor de Milieu ERP-software van Qurius. Deze op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing zorgt voor een betrouwbare en efficiënte registratie van de aanvaarde producten. Qurius levert aan Valorfrit een oplossing die de operatoren toelaat hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudig via boordcomputer of PDA te verrichten en Valorfrit de mogelijkheid biedt om adequate analyses te maken. Valorfrit streeft ernaar om alle stromen van gebruikte frituuroliën en -vetten in kaart te brengen en de correcte inzameling en verwerking ervan te stimuleren. Om dit te realiseren werkt Valorfrit samen met privé-bedrijven die de inzameling verzorgen en de gegevens over inzameling op regelmatige basis communiceren. De toepassing heeft dus hoofdzakelijk als doelstelling om deze communicatie van gegevens beter, correcter en vlotter te laten verlopen.

Na diverse live demonstraties en grondige analyse heeft Valorfrit gekozen voor de integrale oplossing van Qurius. De geboden oplossing van Qurius is volledig gebaseerd op het Microsoft platform en bestaat uit een combinatie van Microsoft Dynamics NAV, Qurius Waste Management & Recycling (Q-WMR) en Q-toGO.

Q-WMR is de door Microsoft internationaal gecertificeerde Dynamics-module waar de operationele en financiële processen van milieubedrijven volledig in worden ondergebracht. De Q-WMR oplossing is in Europa ingezet bij circa vierhonderd bedrijven en vierduizend gebruikers. Q-toGO is de mobiele oplossing waarmee Qurius ervoor zorgt dat de operatoren met de boordcomputer van de vrachtwagen alle registraties en identificaties op een eenvoudige manier kunnen uitvoeren, al dan niet online verbonden met het ERP-systeem. Tevens is het mogelijk om aan Q-ToGo mobiele weegbruggen, betaalsystemen, camerasystemen, navigatiesystemen, printers, RF-scanning en Can-bus te koppelen. Door bij Valorfrit de navigatiesoftware te integreren gidst Q-toGO de chauffeurs door hun dagelijkse opdrachten en worden de ingezamelde hoeveelheden rechtsreeks geregistreerd.

“Wij zijn er van overtuigd dat de oplossing die Qurius aanbiedt een grote stap vooruit zal zijn voor Valorfrit en de sector. Bovendien hebben we vertrouwen in het vlekkeloos verloop van dit project gezien de transparante en complete projectaanpak van Qurius”, zegt Tom Smidts van Valorfrit. “Wij zijn erg trots op dit project”, zegt Ives Corrijn van Qurius. ”Valorfrit en zijn partners hebben een keuze gemaakt die goed aansluit op hun wensen maar ook invulling geeft aan de toekomstige wensen. Met dit project kunnen wij bijdragen aan de door Valorfrit gestelde doelen inzake recuperatie van gebruikte frituuroliën en –vetten. De professionele aanpak van de mensen van Valorfrit garandeert ons een goede samenwerking bij dit project.”
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL