Qurius maakt Microsoft Dynamics™ mobiel met Q-toGO©

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 25/07/2007 07:59
Zaltbommel, 24 juli 2007 – Qurius heeft op basis van de nieuwste mobiele Microsoft technologie Q-toGO© ontwikkeld. Een oplossing waarmee de voordelen van ERP en CRM toegankelijk worden via PDA of Smartphone en organisaties beter in staat zijn buitendienstmedewerkers aan te sturen. Er worden templates ontwikkeld voor toepassingen in transport, logistiek, milieu, service, zorg en sales. De heldere iconenstructuur op PDA of Smartphone maakt het werken met Q-toGO zeer intuïtief en is daarom gebruiksvriendelijk en snel. Bovendien is de geïmplementeerde oplossing door de nieuwe technologie flexibel aan te passen aan toekomstige veranderingen of uit te breiden naar andere toepassingen.

Overal en altijd aan de slag met Dynamics
ERP-processen verplaatsen zich meer en meer naar buiten. Medewerkers kunnen sneller en efficiënter werken als zij mobiel toegang hebben tot het ERP-systeem en organisaties kunnen beter communiceren met medewerkers buiten de deur. Met behulp van Q-toGO kunnen buitendienstmedewerkers snel en eenvoudig alle benodigde informatie, zoals orders, uren en kilometers registreren op hun PDA of Smartphone. Daarnaast beschikken zij over de meest actuele gegevens vanuit Microsoft Dynamics NAV, AX of CRM. Deze informatie is ook beschikbaar wanneer er geen verbinding met de Dynamics-database is.

Workflowmanagement via PDA
Het is mogelijk om een complete workflow in de PDA op te nemen zodat medewerkers aan de hand van instructies op het scherm hun opdrachten kunnen uitvoeren. Dit levert zowel kosten- als tijdsbesparingen op, onder andere doordat de opdrachtduur wordt verkort en de foutkans aanzienlijk wordt verkleind.

Alles mobiel toegankelijk
“De markt vraagt steeds meer naar flexibele, mobiele oplossingen voor Microsoft Dynamics. Er zijn al vele verschillende oplossingen beschikbaar, maar geen maakt al onze Microsoft Dynamics producten en branchespecifieke add-on’s mobiel toegankelijk,” aldus Herman van Leeuwen, Productmanager Q-toGO van Qurius. “Het nieuwste mobiele platform van Microsoft geeft ons nu wel deze mogelijkheid. Ik verwacht dat we over een paar jaar vrijwel geen ERP-systeem meer implementeren zonder mobiele functionaliteit.”

1 aanspreekpunt, 1 geïntegreerde oplossing
Op dit moment worden de branchespecifieke templates voor o.a. logistiek, zorg en transport ontwikkeld. Dit betekent dat Q-toGO niet alleen geïntegreerd is met Dynamics, maar ook standaard met de branchespecifieke software add-on’s van Qurius. Daarnaast neemt Qurius de functionele en softwaretechnische aspecten voor zijn rekening en kan ook desgewenst als infrastructuurpartner optreden. Op deze manier biedt Qurius zijn klanten het volledige pakket van apparatuur, software en diensten.







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL