Qurius realiseert webgebaseerde brancheoplossing voor afvaldienst Hello Garbage

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 19/06/2007 08:01
18 juni 2007 – Qurius heeft voor Hello Garbage, een nieuwe afvaldienst in Nederland, een totaaloplossing gerealiseerd. Hello Garbage is de eerste afvaldienst die uitsluitend via internet zijn diensten aanbiedt en is volledig contract- en abonnementvrij. De klant kan met de Qurius-oplossing via internet zijn afhaaldiensten zelf opgeven, volgen en afrekenen. De frontoffice werkt met de e-Commerce oplossing van Tradepoint en de backoffice is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en Q-WMR, Qurius’ ERP-oplossing voor milieu-, afval- en recyclingbedrijven. Vuilnisauto’s zijn via telematica aan de totaaloplossing gekoppeld. Zij ontvangen opdrachten en routeplanning vanuit Microsoft Dynamics NAV en sturen informatie over het gewicht van het afval online terug, ook weer via Microsoft Dynamics NAV. “We zijn nu in staat om zonder menselijke tussenkomst onze diensten aan te bieden en te verwerken, een uniek concept in de markt,” aldus Peter Vingerhoeds van Hello Garbage.

Hello Garbage
Hello Garbage is een onderdeel van AVR - Van Gansewinkel en richt zich op het inzamelen van restafval, papier/karton en folie van het MKB in de Randstad. Hello Garbage is de eerste en enige afvaldienst waar de klant zijn kosten in eigen hand houdt. Afval wordt bij Hello Garbage afgerekend per kilo, een week geen afval betekent dan ook een week geen kosten. Bij Hello Garbage regelt de klant zijn afval volledig online.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL