EUROL BV kiest voor Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/05/2007 19:58
EUROL B.V., een internationaal opererende producent en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en chemische producten, heeft Qurius geselecteerd om met Q-SPI de aansturing van alle bedrijfsprocessen integraal te beheersen. Q-SPI is Qurius’ brancheoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de chemische industrie. “Al snel bleek dat Qurius de meeste kennis en ervaring had in de semi-proces industrie, hetgeen voor ons van groot belang was. We zijn snel tot specifieke oplossingen gekomen voor kritische en complexe processen zonder toepassing van maatwerk,” aldus Johan Pfeiffer, algemeen directeur van Eurol B.V.

Eurol B.V.
EUROL B.V. is een internationaal opererende producent en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en chemische producten voor onder andere de automobiel-, tweewieler- en motorfietsmarkt alsmede voor industriële toepassingen.

In meer dan 45 landen over de wereld heeft men al kennis gemaakt met de kwaliteit van Eurol. Wereldwijd adviseert Eurol vele klanten over het best toepasbare smeermiddel voor ieder voertuig en machine. Een ruime ervaring in automotive, landbouw, industrie en scheepvaart is hiermee opgebouwd.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL