Qurius breidt Europese positie verder uit door Wilhelm + Zeller acquisitie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 16/04/2007 18:02
Qurius is voornemens Wilhelm + Zeller AG (W+Z) over te nemen, een sterke Duitse aanbieder van Microsoft Business Solutions. W+Z heeft 56 werknemers en kantoren in Ravensburg, Muenster, Hamburg en Dornbirn (Oostenrijk). De winstgevende omzet over 2006 was 7.6 miljoen euro. W+Z was in het begin van de jaren '90 een van de eerste Navision partners (nu Microsoft Dynamics NAV) in Duitsland en heeft meer dan 300 actieve klanten in onder andere de voedingsmiddelen industrie, brouwerijen en olie & gas.

"Samen met Qurius kunnen wij onze dienstenpakket op het Microsoft platform verder uitbouwen" zegt Thomas Zeller, managing director van W+Z. " We bedienen al een groot aantal internationale klanten en hopen dit aantal verder uit te kunnen breiden, nu wij nu onderdeel gaan uitmaken van Europa's nummer 1 Microsoft Dynamics partner."

Een solide basis creƫren voor verder groei in Duitsland en Oostenrijk
"Vanaf het begin is W+Z een zeer professionele en betrouwbare partner geweest in onze internationale FAQT Group alliantie. Qurius is actief in dezelfde marksegmenten als W+Z en beide bedrijven hebben al samengewerkt in verschillende internationale projecten. De combinatie van Qurius' Duitse Dynamics AX activiteiten met W+Z's sterke Dynamics NAV activiteiten zullen zorgdragen voor een soepel integratieproces. Door deze transactie kunnen wij de noodzakelijke stappen zetten om ook markleider te worden in de Duitse markt", zegt Qurius directeur Tom Stolk, verantwoordelijk voor de internationale operatie. Het streven is om de transactie eind juni af te ronden.
Wilhelm + Zeller AG

W+Z is een van de leidende Microsoft Gold Certified partners voor Business Solutions in Duitsland . De werknemers van W+Z zijn hoogopgeleid en gecertificeerd, wat de beste garantie biedt voor hoogstaande service op het gebied van alle expertises rondom Microsoft Dynamics en ERP oplossingen in het algemeen. W+Z is onder andere actief in de volgende branches: voedingsmiddelen industrie, brouwerijen en olie & gas. Daarnaast heeftW+Z een focus op internationale applicatie consolidatie projecten. W+Z is opgericht in 1990. Meer informatie is beschikbaar op www.wz.ag.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL