Qurius Infrastructure Solutions opnieuw ‘IBM System x partner van het jaar’

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 12/02/2007 18:18
12 februari 2007 – Qurius Infrastructure Solutions is ‘IBM System x partner van het jaar’. “Deze verkiezing is niet alleen te danken aan de uitstekende IBM-verkoopresultaten, maar ook aan de klantbenadering, de aanpak en de vele kwalitatieve en innovatieve projecten die Qurius Infrastructure Solutions in 2006 heeft uitgevoerd”, aldus George Duits, directeur Business Partner Organisatie IBM Benelux. Qurius Infrastructure Solutions was ook ‘IBM System x partner van het jaar’ in 2005 en 2003.

Jaarlijks onderscheidt IBM in zes categorieën partners die zich onderscheiden op groei, aanpak, toegevoegde waarde, marktkennis, samenwerking, klantbenadering en innovatieve oplossingen. Bram van de Ven, directeur van Qurius Infrastructure Solutions, is bijzonder trots op deze award. “Het is voor ons een bevestiging van onze toegevoegde waarde. Als leverancier van infrastructurele ICT-oplossingen hebben we het strategische belang van de IBM-oplossingen goed bij onze klanten en partners weten te positioneren. Ook bij de daadwerkelijke implementatie ervan hebben we onze waarde aangetoond.”



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL