Qurius bereidt overname van ICM voor

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 05/02/2007 18:31
ICM Group en Qurius hebben een intentieverklaring getekend voor de overname van 100% van de aandelen van ICM Group door Qurius Business Solutions. ICM levert en ontwikkelt op Microsoft Dynamics gebaseerde bedrijfsoplossingen en heeft eigen brancheoplossingen voor de verhuur- en installatiebranche en een service & maintenance oplossing. ICM bedient bijna 100 klanten en behaalde in 2006 een omzet van 2,5 miljoen euro. Het streven is om de transactie begin maart af te ronden. Qurius zal de koopprijs voor een vast deel uit eigen middelen en voor een variabel deel naar eigen keuze in contanten of aandelen voldoen.

Constant van Limburgh, directeur Qurius Business Solutions: "Door deze transactie kunnen wij onze positie op de Europese markt voor Microsoft Dynamics-bedrijfsoplossingen verstevigen. ICM heeft als Microsoft Dynamics-partner een uitstekend track record. Het bedrijf is goed vertegenwoordigd in de sectoren energie en beveiligingstechniek met klanten als Energie:direct, Essent Retail Services, Nedap Security Management en Securitas Systems, die onze klantengroep goed aanvullen."
René Musch, directeuroprichter van ICM, gaat als business unit manager Qurius' activiteiten in de genoemde branches leiden en kan daarbij beschikken over een compleet portfolio aan Microsoft-producten en -diensten. "Qurius' aanvullende producten en diensten zijn van grote toegevoegde waarde voor onze klanten. Wij bereiken nu de schaalgrootte en efficiëntie die nodig is om grotere bedrijven in onze marktsegmenten te bedienen en om onze brancheoplossingen internationaal te gaan inzetten."

ICM Group BV
ICM richt zich op realisatie van op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde bedrijfsoplossingen in specifieke branches. ICM is met bijna twintig medewerkers gevestigd in Waalwijk. Meer informatie is beschikbaar via www.icm-solutions.nl.

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Fundament voor deze oplossingen vormt de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Qurius telt circa 700 medewerkers; het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 1.700 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner. Door de fusie nam het aantal uitstaande aandelen toe tot 74.682.619. Voor meer informatie: www.qurius.nl.

Contact
Qurius, Caroline Jooren: telefoon 0418 683 500 of caroline.jooren@qurius.com.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL