KAS Lab zet vernieuwende ideeën om in innovatieve oplossingen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 13/11/2017 14:04
Vandaag hebben wij onze innovatie hub KAS Lab geopend. KAS Lab is een ontmoetingsplek en proeftuin waar vernieuwende ideeën de ruimte krijgen. Interne en externe innovators werken hier samen om van een vernieuwend idee tot een innovatieve oplossing te komen.

“De oprichting van KAS Lab is onderdeel van onze strategische prioriteiten en stelt ons in staat om beter in te spelen op actuele veranderingen in de financiële sector,” zegt Sikko van Katwijk, bestuursvoorzitter van KAS BANK. "Nieuwe technologieën vergroten drastisch de snelheid waarmee veranderingen optreden en de vaart waarmee we deze veranderingen accepteren. Door een aparte ‘innovatie hub’ op te richten, versnellen wij het innovatieproces en kunnen wij de time-to-market van nieuwe innovatieve ideeën verkorten."

Eerste idee: Index Tracking
Op dit moment wordt het eerste idee - Index Tracking – verder uitgewerkt. Institutionele én particuliere beleggers tonen in toenemende mate belangstelling voor Index Tracking. Dit stelt onze klanten in staat om op maat en voordeliger een index te kunnen volgen. In één week tijd is een prototype gebouwd en getest bij meerdere klanten. De eerste reacties waren positief. KAS Lab gaat dit prototype de komende maanden dan ook op grotere schaal verder testen en verbeteren. Wanneer de resultaten uit deze testfase wederom positief zijn, zal het product daadwerkelijk worden gelanceerd. Zo wordt een belangrijke klantwens omgezet in een innovatief product.

In de komende periode worden meerdere ideeën opgepakt, waaronder het ontwikkelen van nieuwe diensten gebaseerd op blockchain technologie. Naast vernieuwende ideeën voor innovatieve oplossingen kijken we ook naar de mogelijkheden om nieuwe businessmodellen te creëren.

Bekijk ons volledige NewsFlash op www.kasbank.comBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL