Biotech is Booming

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 07/01/2007 10:37
Ja, dat kunnen wij wel stellen.
Er is al flink aan de boom geschud, maar er komen zo af en toe nog wel kleinere bij. Of die de kans hebben om voort te bestaan?
Dat blijft voor ons een vraagteken, maar ook BioMed fondsen hebben een goede toekomst en daar past Isotis bij, maar ook Medtronic (VS) en andere kleinere o.a. Orthovita (VITA), Regeneration Technologies (RTI), Nuvasive (NUVA), Alphatec (ATEC), Exactec (EXAC).
Maar dat er in de toekomst uit deze branche de medicijnen voor een aangenamer leven vandaan komen, is voor ons (red. XEA.nl) wel zeker. Wij denken dan aan 50 : 50. Want de weerstand tegen Chemische pillen neemt ook steeds meer toe en natuurlijke medicijnen gaan 't winnen.
Door bedrijven die zich ermee bezig houden, kan straks eigenlijk "alles". Alleen de vraag is nog, wat zijn de gevolgen en mogelijkheden. Want, "je kunt de cellen bijna ieder gewenst menselijk eiwit laten maken" en dat is veelbelovend.
Welke bedrijven zijn er dan?
In de Top staan meestal bedrijven in de VS, daar worden gunstige voorwaarden geboden o.a. vestiging, belastingen etc., hier in Europa staat 't nog in de kinderschoenen. Die klacht hoorden wij ook toen Istotis in ontwikkeling was en die gaat nu ook naar de VS.
De top is:
-Amgen ca. USA $ 12,4 miljard omzet
-Genentech $ 6,6 ,,
-Genzyme $ 2,7 ,,
-Serono $ 2,6 ,, de 1e Europese qua grootte
-BioGen $ 2,4 ,,
Dus in de top 5, 4 bedrijven uit de VS en slechts 1 uit Europa.
Dit geeft al aan, dat deze bedrijven ook de markt in de VS zullen hebben/krijgen en Europa hangt er nog een beetje bij.
Hier krijgen patiënten bij een nieuwe heup, nog "zaag en hakwerk", maar ’t ook anders, ‘t komt wel, maar heel langzaam komen de producten van o.a. Isotis en Medtronics hier. Dan krijgen de patiënten slecht bij/opvulling van de versleten onderdelen (lees botten) en dan is er haast geen verlies van tijd en loop je na 2 tot 3 weken al weer aardig en na 5 weken, dan zien je er geen "barst" meer van. Is ook veel goedkoper per saldo, maar de verzekeringmijen en vooral doktoren willen er nog niet aan.
Lees ons verhaal via de fondsnavigator bij Isotis nog eens na.
Zo ook, kunnen we ziekteverschijnselen bestrijden, die in het verleden nog niet aan te pakken waren.
Kansen te over voor de beleggers, en zo heeft ieder zijn/haar favorieten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL