Hunter Douglas: verhoging biedprijs niet toegestaan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/06/2021 06:33
Uitkoop mogelijk maar onzeker
Rotterdam, 7 juni 2021 – Hunter Douglas N.V. ("Hunter Douglas") reageert op de speculatie in de Nederlandse pers dat Bergson Beheer B.V. (de "Bieder") de biedprijs van EUR 82 per gewoon aandeel (het "Bod") zou kunnen verhogen en dat de Bieder onvoldoende aandelen zou houden om een uitkoopprocedure te starten.
Op 3 juni 2021 heeft de Bieder het Bod gestand gedaan. Het is de Bieder daarom onder Nederlands recht niet toegestaan gewone aandelen in Hunter Douglas te verwerven tegen voor de rechthebbende van die aandelen gunstigere voorwaarden dan volgens het Bod (waaronder een hogere prijs) tot één jaar na het uitbrengen van het Bod. De speculatie inzake een mogelijke verhoging van de biedprijs is daarom ongegrond.
De Bieder houdt voldoende aandelen om een uitkoopprocedure te starten in Curaçao, en zoals aangekondigd in het persbericht van 3 juni 2021, is het op dit moment onzeker of de Bieder een uitkoopprocedure zal starten na afloop van de na-aanmeldingstermijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Hunter Douglas N.V.
Leen Reijtenbagh (Chief Financial Officer)Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL