ForFarmers: Extra update resultaten als gevolg van positieve ontwikkelingen in het buitenland

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/07/2022 11:34
ForFarmers verwacht dat als gevolg van de positieve ontwikkelingen in landen buiten Nederland, de onderliggende EBITDA in het eerste halfjaar 2022 licht hoger zal zijn dan het relatief lage niveau in de eerste helft van 2021. De eerder uitgesproken verwachting was een substantiƫle daling van genoemd resultaat.

In de voortgangsrapportage over het eerste kwartaal 2022 van 6 mei j.l. meldde ForFarmers dat kon worden geconstateerd dat er enige beweging in de keten ontstond met het doorbelasten van hogere grondstof-, energie- en brandstofkosten. Het was toen echter te vroeg daaraan conclusies te verbinden. Ondertussen is duidelijk dat deze trend zich in brede zin heeft doorgezet.

Gezien de aanhoudende onzekerheden rondom beschikbaarheid en daarmee prijzen van grondstoffen, energie en brandstof en daarnaast het onzekere politieke klimaat in Nederland met betrekking tot de agrarische sector geeft ForFarmers geen verwachting af voor de ontwikkeling van de onderliggende EBITDA in de tweede helft van 2022.

De resultaten van het eerste halfjaar 2022 worden op 11 augustus voor beurs gepubliceerd.

lees meer op
https://www.forfarmersgroup.eu/media/nieuws/forfarmers-extra-update-resultaten-als-gevolg-van-positieve-ontwikkelingen-in-het-buitenland.aspx

tijd 11.35
De prijs van het aandeel EUR 3,14 +49,5ct vol. 707.441



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL