Rob ten Hoedt niet-uitvoerend bestuurder van Fagron

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/12/2019 07:14
De raad van bestuur van Fagron heeft, op advies van het benoemings- en remuneratiecomité, besloten om de heer Rob ten Hoedt te coöpteren als niet-uitvoerend en onafhankelijk bestuurder van Fagron.Koen Hoffman, voorzitter van de raad van bestuur: “We zijn verheugd om Rob ten Hoedt te verwelkomen in de raad van bestuur. Met zijn brede en internationale managementervaring en uitgebreide achtergrond in de medisch-technologische industrie zal hij een waardevolle aanvulling zijn op onze raad van bestuur.”De definitieve benoeming van de heer Ten Hoedt zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders van Fagron.Rob ten Hoedt (1960)

De heer Rob ten Hoedt is President Europa, Midden-Oosten en Afrika en lid van het directiecomité van Medtronic (www.medtronic.com). Rob ten Hoedt heeft tal van internationale sales, marketing en general management functies vervuld in de medisch-technologische industrie, sinds 1991 bij Medtronic. Hij is tevens voorzitter van de raad van bestuur van Medtech Europe, de Europese belangenorganisatie voor de medisch-technologische industrie. Rob ten Hoedt (Nederlandse nationaliteit) behaalde een bachelor in commerciële economie aan de HEAO en een master in marketing van de NIMA.

en
Openbaarmaking van ontvangen kennisgevingen

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron kennisgevingen ontvangen van Norges Bank.Kennisgevingen van Norges Bank

Op 17 december 2019 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van Norges Bank op 16 december 2019 de kennisgevingsdrempel van 3% heeft overschreden door de verwerving van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
Op 18 december 2019 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van Norges Bank op 17 december 2019 de kennisgevingsdrempel van 3% (de laagste drempel) heeft onderschreden door de overdracht van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
De kennisgevingen van Norges Bank kunnen op investors.fagron.com worden geraadpleegd.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL