MEDEDELING InnoConcepts AFM-register

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/02/2006 18:33
InnoConcepts maakt bekend dat de heer A. Langerak, lid van de Raad van Commissarissen van de vennootschap, 673.396 aandelen InnoConcepts heeft afgemeld in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze afmelding is het gevolg van een uitkering van aandelen InnoConcepts door Novem International B.V. (“Novem”), grootaandeelhouder van InnoConcepts, als dividend “in natura”. De afmelding van aandelen betreft nadrukkelijk geen verkoop.

De heer Langerak is meerderheidsaandeelhouder in Novem en is daarom verplicht het gehele door Novem gehouden belang in InnoConcepts te melden bij de AFM (derhalve inclusief de aandelen InnoConcepts waartoe de overige aandeelhouders in Novem indirect gerechtigd zijn). Novem heeft tijdens een Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Novem besloten tot een dividenduitkering in natura middels uitkering van een gedeelte van de door Novem gehouden aandelen InnoConcepts. Het deel van de door Novem gehouden aandelen InnoConcepts dat door bovengenoemde dividenduitkering is uitgekeerd aan de overige aandeelhouders in Novem en daarmee geen eigendom van Novem zelf meer is, dient derhalve door de grootaandeelhouder van Novem bij de AFM te worden afgemeld.

Hoewel het totale (directe en indirecte) belang van de aandeelhouders van Novem in InnoConcepts hiermee niet is gewijzigd, is het door Novem in InnoConcepts gehouden belang afgenomen van 37,7 naar 33,8%.

Aangezien de registers niet de mogelijkheid bieden de vorenstaande nuance en toelichting te vermelden, zou de indruk kunnen ontstaan dat het hier om een verkoop handelt, hetgeen nadrukkelijk niet het geval is. In het belang van haar aandeelhouders en transparantie heeft InnoConcepts daarom gemeend deze toelichting te moeten geven.

Novem heeft InnoConcepts tenslotte nog bevestigd dat, op grond van het bovenstaande, geen sprake is van herplaatsing, en dat geen enkele wijziging heeft plaats­gevonden in het commitment van Novem en haar aandeelhouders bij de toekomst van InnoConcepts.
Bron : Innoconcepts




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL