Innoconcepts richt zich op uitbouw I-Pac Technologies

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 19/08/2005 08:17
Innoconcepts richt zich op uitbouw I-Pac Technologies
InnoConcepts zal zich versterkt gaan richten op de marketing van innovaties in de verpakkingssector.
InnoConcepts heeft een samenwerkingsverband gesloten met software ontwikkelaar Simcon.
InnoConcepts onderzoekt uitbreiding van de activiteiten in Aziƫ met Schoeller Arca Systems.
Ter financiering van de activiteiten heeft InnoConcepts 1.150.000 nieuwe gewone aandelen geplaatst.
Ter vergroting van de liquiditeit van het aandeel is de emissie gecombineerd met een herplaatsing door de grootaandeelhouder van 1.150.000 bestaande gewone aandelen.

InnoConcepts gaat zich thans volledig toeleggen op het verder uitbouwen, versterken en versnellen van de kunststofverpakkingsactiviteiten. De potentie van een groot aantal applicatiemogelijkheden in combinatie met de daarvoor ontwikkelde technologie biedt dermate grote kansen dat het management meent dat zij het aan de vennootschap, haar aandeelhouders en haarzelf verplicht is hieraan voorrang te geven.

Om de technologie versneld uit te rollen via partners en licentienemers dient de technische infrastructuur te worden versterkt. Met name op het gebied van kunststofengineering, productengineering en hoogwaardige matrijsproductie is InnoConcepts op zoek naar partners en overnamekandidaten.

InnoConcepts is verheugd te kunnen melden dat een samenwerkingsverband is gesloten met het Duitse Simcon. Deze spin-off van de Universiteit van Aken is een internationaal toonaangevende ontwikkelaar van software voor de kunststofprocestechnologie. Daarnaast wordt met licentienemer Schoeller Arca Systems de mogelijkheid onderzocht voor het opzetten van een gezamenlijke activiteit in China op het gebied van kratten en "big boxen".

Ter financiering van bovenstaande activiteiten heeft InnoConcepts 1.150.000 gewone aandelen uitgegeven en geplaatst bij Rabo Securities tegen EUR 9 per aandeel Op uitdrukkelijk verzoek van een aantal institutionele beleggers, teneinde de free float en daarmee de liquiditeit van het aandeel verder te verbeteren, heeft grootaandeelhouder Novem International bovendien 1.150.000 bestaande gewone aandelen bij Rabo Securities geplaatst tegen EUR 9,- per aandeel. Rabo Securities zal deze aandelen aanbieden aan institutionele beleggers.

InnoConcepts deelt tenslotte mede dat de resultaten voor 2005 tot heden voorspoedig verlopen en InnoConcepts is tevens positief gestemd voor de rest van het lopend boekjaar.





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL